R.S. Line Nya Renault CLIO

CLIO R.S. Line – blå exteriör
CLIO R.S. Line – blå exteriör sedd framifrån

Tydlig sportighet

Nya CLIO R.S. Line har en unik personlighet som understryks av de kaxigt sportiga formerna: främre stötfångare med F1-splitter, den ikoniska symbolen för R.S.-modellerna och 17-tums Magny-Coursfälgar.

 

Den sticker ut sedd framifrån med sin bikupeformade lägre grill och sedd bakifrån med sin kjolformade spoiler och det ovala kromade avgasröret

 • CLIO R.S. Line – blå exteriör sedd framifrån
 • CLIO R.S. Line – blå exteriör sedd bakifrån
 • CLIO R.S. Line – blå exteriör

Exklusiv design och utrustning

CLIO R.S. Line – interiör

En sportig känsla i bilen

Upptäck en lika sportig känsla inne i bilen: klädsel med kolfiberutseende och röda dekorsömmar, sportratt med perforerat läder med dubbel diamant, aluminiumpedaler, sportsäten med sidoförstärkning, horisontell röd linje över instrumentpanelen och en smart förarplats som sätter föraren i centrum. Kvaliteten, ergonomin och tekniken i R.S. Line genomsyrar hela den exklusiva interiören i CLIO från Renault Sport.

CLIO R.S. Lines 9,3-tums pekskärm

Optimal kontroll

Ute på vägarna eller inne i stan – helt nya CLIO R.S. Line kan du lita på i alla lägen. 360-graderskamera för optimal sikt, handsfreeparkering, Easy Park Assist, automatisk nödbromsning med sensorer för fotgängare … Alla dessa tekniska lösningar ger dynamisk körning med full säkerhet.

Fälgar för CLIO R.S. Line

Dynamism och effektivitet

Med sina sportiga nya linje erbjuder helt nya CLIO R.S. Line en rad motorer att välja mellan, inklusive den nya TCe 130-motorn i kombination med EDC-växellåda och växelreglage på ratten.Med helt nya CLIO:s dynamiska chassi är ingen väg för svår! Helt nya CLIO R.S. Line har allt för att göra körupplevelsen unik.

Nya Renault CLIO i detalj

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 5,1 – 5,8 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 116 – 131 gram/km.

 • SubPrefooter Icon

  5 års garanti på personbilarvi garanterar ett tryggt bilköp

 • SubPrefooter Icon

  Prova modellensom du vill ha

 • SubPrefooter Icon

  Kör med självförtroendemed Renault-garantier

 • SubPrefooter Icon

  Gör livet enklaremed MY Renault