privatleasing

Leasa en ny bil till en förmånlig månadskostnad inkl. service, utan kontantinsats, låneskuld eller bytesbil. Nybilsgaranti och vägassistans ingår.

enkel och trygg privatleasing

Med Renault Privatleasing får du en enkel och trygg finansiering av din nya Renault. Du leasar din Renault i normalt 36 månader mot en månadsavgift. 
Service, nybilsgaranti och vägassistans ingår under hela leasingperioden. Månadskostnaden baseras på val av bilmodell, extrautrustning och rörlig ränta. Varje månad får du allt samlat på en faktura.

 

Fördelar med Renault Privatleasing

  • Du kör alltid en helt ny Renault
  • 0 kr i kontantinsats
  • Service ingår i månadskostnaden
  • Nybilsgaranti under hela leasingperioden
  • 3 månader fritt leasingskydd
  • Allt samlat på en faktura
  • Förmånligt pris vid tecknande av Renault Försäkring
     

räkna på privatleasing online

hitta återförsäljare

bra att känna till

Allt du behöver göra, är att serva din bil enligt serviceplanen på en auktoriserad Renault-verkstad, samt vårda bilen och hålla den i gott skick. Bränsle och ev. vägskatt ingår inte i leasingavgiften och månadsavgiften kan öka/minska beroende på räntejusteringar. Vid leasingperiodens slut lämnar du tillbaka bilen till den levererande Renault-återförsäljaren. Om du trivs med upplägget kan du hämta ut en helt ny Renault och påbörja en ny leasingperiod.

Hur fungerar försäkringen vid Privatleasing? 
När du privatleasar en Renault så ingår det en Personvagnsgaranti. Det är Renault Försäkring som tar hand om en eventuell händelse som Personvagnsgarantin gäller för. Det kan till exempel vara kollision, skadegörelse eller viltolycka. Det innebär att du som kund endast behöver teckna halvförsäkring. 
Väljer du privatleasing så tillkommer försäkring under hela leasingperioden. Försäkringen innehåller halvförsäkring och självriskeliminering djurkollision. Du kan självklart även komplettera försäkringen med någon tilläggsförsäkring, till exempel Tilläggspaketet där bland annat hyrbil och nyckelförsäkring ingår.

Villkor med Renault privatleasing 
Månadskostnaden visas inkl. moms och är baserad på rörlig ränta (STIBOR 90 dagar) exkl. uppläggnings- och aviavgift.  Övermil av körsträcka debiteras. Deposition kan förekomma. Sedvanlig kreditprövning sker. Slitagedelar, övriga reservdelar och ev. tillval från kund ingår inte i priset. Fordonsskatt betalas av kunden. Vid avtalets slut gör återförsäljaren en skadebesiktning av bilen och ev. skador utöver normalt slitage debiteras kund.
Leasingavgiften kan komma att ändras t.ex. om räntan för leasegivarens refinansiering eller dess upplåningskostnader förändras. Se vidare leasingavtalet och dess allmänna villkor.
Finansieringen erbjuds av Renault Finans, som är ett samarbete mellan Renault Finance Nordic och Santander Consumer Bank.