RENAULT RENEW - BEGAGNAD RENAULT, NY FÖR DIG

Upptäck vårt breda utbud av välutrustade, nästan nya bilar.

upptäck vårt breda utbud av välutrustade, nästan nya bilar.

Är du intresserad av en nästan ny Renault personbil? Renault renew är vårt koncept för bilar som är max 4 år och som har gått max 8 000 mil. Vi erbjuder en paketlösning med finansiering, service och Renault Försäkring. Med Renaults nationella serviceavtal väljer du själv den auktoriserade Renault verkstad som passar dig bäst vid varje servicetillfälle. Vi kan erbjuda ett nätverk av mer än 140 auktoriserade Renault verkstäder. Serviceavtalet kan tecknas på 2- 4 år, och billånet upp till 6 år.  

De flesta Renault personbilar*  har 5 års nybilsgaranti som standard för att du skall känna dig trygg. Det betyder att en Renew bil normalt har minst 1 år kvar av nybilsgarantin. Garantin innebär att om någon del i bilen behöver repareras eller bytas på grund av ett tillverkningsfel, kommer delen att repareras eller bytas helt kostnadsfritt av en auktoriserad återförsäljare, oavsett eventuella ägarbyten under garantiperioden.
 

detta ingår i Renault renew:

  • Renault renew Billån- inkl. Låneskydd kostnadsfritt i 3 månader (för dig mellan 20–64 år)
  • Renault renew Service -nationellt serviceavtal
  • Renault Försäkring- rabatterad försäkringspremie
  • Renault garanti + assistans- normalt minst 1 år, och max upp till 10 000 mil
  • Övriga förmåner

KVALITÉ - VÅRT DAGLIGA ÅTAGANDE

I över 120 år har vi funnits vid er sida för att underlätta våra kunders vardagsresor. Er tillit till oss är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta framåt. Därför säkerställer vi att alla våra bilar och tjänster uppfyller våra kvalitets- och hållbarhetskrav, från designen till servicen hos våra återförsäljare och verkstäder. Att du är nöjd är vår högsta prioritet.

För dig som är intresserad av en lite nyare begagnad bil kan det vara tryggt att veta att de flesta Renault personbilar* kommer med 5 års nybilsgaranti. Läs gärna mer om Renaults garantier här. Din återförsäljare hjälper dig hitta rätt bil samt lösning för finansiering, försäkring och serviceavtal, allt för att göra det enkelt för dig.

* Austral, Megane E-Tech 100% electric, Kangoo Family samt Trafic Passenger  har två års fabriksgaranti plus ett års förlängd garanti (obegränsad körsträcka gäller de två första åren alternativt 100 000 km på tre år).