samlad info om din begagnade Renault

Här har vi samlat det mesta du kan behöva känna till och ha tillgång till gällande din bil. Informationen riktar sig i första hand till dig som har köpt din bil begagnad, men det mesta gäller även för dig som köpte bilen ny.

lär känna din bil

Det finns mycket att ta reda på när du ska lära känna din bil. Det handlar om allt från själva bilen, till tekniska funktioner och ägandefrågor.
Här har vi samlat det mesta du kan tänkas behöva

underhåll din bil

Det finns ett beprövat sätt att hålla din bil trafik- och driftsäker under många år framöver. Det är att se till att bilen får ett regelbundet underhåll genom att följa Renualts rekommendationer för service. Här kan du läsa mer om hur service går till, hur man bokar verkstadstid och mycket annat.

skräddarsy din bil

Bara för att du har köpt en begagnad bil betyder det inte att du inte kan anpassa den efter dina behov och önskemål. Renaults tillbehörsprogram innehåller ett brett utbud av praktiska, snygga och lättmonterade produkter.

dragkrok

En dragkrok gör din bil till ett lok på vägen. Med ett släp kan du transportera allt från trädgårdsavfall till hela möblemang. Med en trailer flyttar du lätt båten när andan faller på.

fräscha upp med enkla medel

Vi har mattor i gummi som tål tuffa tag, och mattor i textil med modellnamn broderat, skålade bagagerumsmattor och mycket annat. Mattor är ett billigt och snabbt sätt att göra bilen fräsch.

hållare till surfplatta

Enkel att sätta fast på nackskyddet så att passagerarna i baksätet kan roa sig med filmer och videoklipp. Passar till alla surfplattor från 7 till 10 tum.

lastgaller

Utmärkt avskiljning mellan bagageutrymme och kupé för ökad komfort. Praktiskt när du har hunden med på resan.

behöver du hjälp?

 

Det går även bra att höra av sig om du har några andra frågor kring din bil.

hitta din Renaultverkstad