företagsleasing

Förmånlig finansieringsform för företagsbilar

Renault företagsleasing

Leasing är en förmånlig finansieringsform för företagsbilar. Vid inköp av personbil till verksamheten är det generellt inte tillåtet att dra av ingående moms.

Vid leasing får dock företaget normalt dra av 50% av momsen på leasinghyrorna. Vi erbjuder två typer av leasing till företag; Business Lease och Finansiell Leasing. Upptäck Renaults breda utbud av både person- och transportbilar för ditt företag. 

Business lease

Renault Business Lease* är en form av operationell leasing som inkluderar finansiering, nationellt serviceavtal och garanterat restvärde. Leasingavtalet är baserat på rörlig ränta, tecknas på 36 månader, kräver ingen första förhöjd hyra och service kan göras på valfri auktoriserad Renault verkstad. Välj körsträcka på upp till 3 000 mil/år.

Allt på en och samma faktura. Vid avtalets slut återlämnas bilen till återförsäljaren och ni behöver inte oroa er för framtida marknadsvärde eller underhåll. 

 * Business Lease erbjuds tillsammans med Renault Finans via Santander Consumer Bank.  Ev. övermil och onormalt slitage debiteras företaget.

finansiell leasing

Den vanligaste formen av företagsleasing för transportbilar är finansiell leasing.

Leasingtagaren har möjlighet att påverka både restvärdet, avtalslängd och om serviceavtal ska ingå eller ej. Vanligast är att inkludera Care Pro service & reparationsavtal som ger ett tryggt bilinnehav.  

Leasingavgiften är baserad på rörlig ränta, första förhöjd hyra samt restvärde. Leasingavtalet läggs normalt upp på 36 månader, men i specifika fall även 13–60 månader och restvärdet anpassas utifrån tid och körsträcka. Produkten passar bra för små och medelstora företag som önskar ett bekvämt och flexibelt upplägg.  

För företag med större vagnparker samt stat, kommun och landsting är ni välkomna att kontakta oss här: fleet.sverige@rnnordic.com

mer om företagsleasing

CARE PRO SERVICE & REPARATIONSAVTAL
Med Renault Care Pro får företaget full kontroll på kostnaden för service, byten av slitagedelar och garantireparationer av bilarna, samtidigt som andrahandsvärden på bilarna säkras. Med Renault Care Pro får ni ett riktigt service- och reparationsavtal, till ett förmånligt månadspris. Det är ett nationellt avtal som gäller hos samtliga auktoriserade Renault verkstäder. Läs mer om Care Pro.


RENAULT FÖRSÄKRING
Med Renault Försäkring kan du skydda företaget mot ovälkomna stopp och utgifter. Låt inte en skada hindra verksamheten från att rulla.  Vi har flexibla försäkringslösningar för alla typer av företag.  Med Renault Försäkring garanterar vi att din bil repareras med Renaults originaldelar. 

VÄGASSISTANS
Renault Assistance finns där för dig vid oförutsedda händelser och ingår under hela perioden. Oavsett var du befinner dig i Europa kan Renault Assistans förse dig med:

 

  • Reparation på plats om detta är möjligt eller bärgning till närmaste Renault verkstad.
  • Mobilitetslösningar som gör att du kan fortsätta resan eller få hjälp med boende under tiden bilen är på verkstad.