företagsleasing

Förmånlig finansieringsform för företagsbilar

om företagsleasing

Leasing är en förmånlig finansieringsform för företagsbilar. Väljer du företagsleasing får du en helhetslösning som inkluderar finansiering, service och försäkring.

Vid inköp av personbil till verksamheten är det generellt inte tillåtet att dra av ingående moms. Vid leasing får företaget normalt dra av 50% av momsen på leasinghyrorna. Villkoret är att bilen körs minst 100 mil per år i företagets verksamhet. Om bilen hyrs eller leasas för persontransporter enligt taxitrafiklagen, körkortsutbildningar eller transport av avlidna får all moms dras av.

kontakta din återförsäljare

mer om företagsleasing

Företagsleasingen är en finansiell leasing där leasingtagaren ansvarar för restvärdet. Hos vissa återförsäljare kan du även få garanterat restvärde.

Leasingavtalet är baserat på rörlig månadskostnad (baserad på Stibor ränta 90 dagar). Det läggs normalt upp på 24–48 månader, men i specifika fall även 12–84 månader och restvärdet anpassas utifrån tid och körsträcka. Produkten passar bra för små och medelstora företag som önskar ett bekvämt och flexibelt upplägg.

För företag med större vagnparker samt stat, kommun och landsting är ni välkomna att kontakta oss här: fleet.sverige@rnnordic.com

CARE PRO SERVICE & REPARATIONSAVTAL
Med Renault Care Pro får företaget full kontroll på kostnaden för service, underhåll och reparationer av bilarna, samtidigt som andrahandsvärden på bilarna säkras. Med Renault Care Pro får ni ett riktigt service- och reparationsavtal, till ett förmånligt månadspris. Det är ett nationellt avtal som gäller hos samtliga auktoriserade Renault verkstäder.

RENAULT FÖRSÄKRING
Med Renault Försäkring kan du skydda företaget mot ovälkomna stopp och utgifter. Låt inte en skada hindra verksamheten från att rulla.  Vi har flexibla försäkringslösningar för alla typer av företag.  Med Renault Försäkring garanterar vi att din bil repareras med Renaults originaldelar. 

VÄGASSISTANS
Renault Assistance finns där för dig vid oförutsedda händelser och ingår under hela perioden. Oavsett var du befinner dig i Europa kan Renault Assistans förse dig med:

  • Reparation på plats om detta är möjligt eller bärgning till närmaste Renault verkstad.
  • Mobilitetslösningar som gör att du kan fortsätta resan eller få hjälp med boende under tiden bilen är på verkstad.