ord.pris: 284 900 kr

KANGOO FAMILY 1.3 TCE 130 EDC Nordic Line

design

Den rymliga och eleganta fritidsbilen

Interiör

Inne i bilen förenar den omsorgsfullt utförda finishen och omdesignade instrumentpanelen – med 15 förvaringsutrymmen (49 liter) – komfort, nöje och bekvämlighet.

Exteriör

Med dynamiska linjer, LED C-Shape-ljussignatur och 17-tumsfälgar förnyar Kangoo Family sin ikoniska profil.

prestanda

drivlinor & Motorer

Blue dCi 95

Våra nya dieselmotorer, som är anpassade till den nya EURO6 DFULL-standarden, ger bättre kontroll över bränsleförbrukningen, vilket ytterligare förbättras av eco-läget.

Den här 1,5-liters AdBlue®-turbomotorn förenar effektivitet och körglädje med ett ännu mer imponerande vridmoment på 260 Nm. Nu finns den med en 6-växlad manuell växellåda eller med en 7-stegad automatlåda med dubbelkoppling.

TCe 130 FAP

Vår senaste generation bensinmotorer förenar bränsleeffektivitet, prestanda och lägre driftkostnader.

Den här 1,3-liters turbomotorn med direktinsprutning är utrustad med ett partikelfilter och NOx-reduktionssystem. Den erbjuder 240 Nm vridmoment för en dynamisk och mångsidig körupplevelse kombinerat med imponerande bränsleekonomi. Nu finns den med en 7-stegad automatlåda med dubbelkoppling.

dimensioner

Mått: Får Kangoo Family plats i garaget?

 

tillbehör

Anpassa Kangoo Family för att passa din smak med vårt tillbehörssortiment.

multimediasystemet easy link

Med multimediasystemet easy link, som är kompatibelt med Android Auto™ och Apple CarPlay™, kan du enkelt ansluta din smartphone och komma åt alla dina appar och uppkopplade tjänster från 8-tumsskärmen i mittkonsolen.

14 förarassistanssystem

Med aktivt nödbromssystem, körfältsassistans, Blind Spot Warning med mera hjälper våra moderna och innovativa förarassistanssystem dig att köra säkert. Motorvägs- och trafikassistenten* och den adaptiva farthållaren med stop & go* ökar tryggheten på färden.

* kommer snart.

Ändlösa möjligheter

Behöver du transportera lång last? Använd de innovativa takräckena, som enkelt kan ändras från längs- till tvärgående placering utan verktyg. Med den modulära interiören, det nedfällbara passagerarsätet* och bagageutrymmets stora volym (från 775 liter till 3 500 liter) kan du transportera allt du behöver, utan begränsningar.

* kommer snart.