Välj den E-Tech-drivlina som passar dig bäst

För att tillgodose dina behov finns Captur i hybrid- och laddhybridversioner. Upptäck fördelarna med våra E-Tech-drivlinor.

Captur E-Tech fullhybrid

alla fördelarna med el och mångsidigheten med hybrid

Få ut mesta möjliga av den 100 % eldrivna starten och räckvidden som tillhandahålls av en drivlina som laddar sig själv medan du kör, utan att du behöver ansluta bilen till ett uttag – perfekt för både vardagsärenden och långfärder.

Komfortabel, responsiv … Captur E-Tech fullhybrid har två elmotorer och en förbränningsmotor för en kombinerad effekt på 145 hästkrafter. Automatlådan med flera lägen ger maximal körglädje, samtidigt som du minskar CO2-utsläppen och håller nere bränsleförbrukningen.

dess fördelar

KÖRNING PÅ EL 80% AV TIDEN
inne i stan.

UPP TILL 40% LÄGRE BRÄNSLEFÖRBRUKNING
jämfört med en likvärdig förbränningsmotor (i en WLTP-stadscykel).
100 % ELDRIVNA START
för en komfortabel körupplevelse.

145 HK DRIVLINA
ger alla fördelarna med el och mångsidigheten med hybrid.

Captur E-Tech plug-in hybrid

körning med eldrift, när du vill 

Kan en hybridbil vara lika följsam som en elbil? Din garanti med Captur E-Tech laddhybrid. Använd den dubbla drivlinan för köra på el i vardagen med en räckvidd på upp till 50 km (i en kombinerad WLTP-cykel). Växla sedan till hybridläge och ge dig ut på en helgutflykt utan räckviddsbekymmer.
 
Få ren mobilitet och bättre bränsleförbrukning tack vare en innovativ växellåda och teknik för energiåtervinning som baseras direkt på vår Formel 1-expertis. 

dess fördelar

RÄCKVIDD PÅ UPP TILL 50 KM
i helt elektriskt läge (i en kombinerad WLTP-cykel).

BRÄNSLEBESPARINGAR PÅ UPP TILL 75%
jämfört med en likvärdig bensinmotor
KÖR I HELT ELEKTRISK LÄGE
i upp till 135 km/h

160 HK DRIVLINA
ger alla fördelarna med el och mångsidigheten med hybrid.

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP för Captur E-Tech fullhybrid: 4,8 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 107 gram/km.

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP för Captur E-Tech plug-in hybrid: 1,3 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 30 gram/km.

Visa mer