image

Renault ZOE e-Sport Concept

Vår senaste konceptbil är en extremt sportig version av Renault ZOE som definieras av sin uttrycksfulla design. En stilstudie som ger uttryck för vår bilpassion i kombination med elbilens enastående potential när det gäller körglädje.

Renault ZOE e-Sport Concepts framparti
Renault ZOE e-Sport Concept sedd bakifrån
Renault ZOE e-Sport Concept sedd från sidan
Renault ZOE e-Sport Concepts framparti
Renault ZOE e-Sport Concepts strålkastare
Renault ZOE e-Sport Concept sedd från sidan
Renault ZOE e-Sport Concepts instrumentpanel

Renault ZOE e-Sport Concept

Sportig design

Renault ZOE e-Sport Concept är en blandning av en vanlig Renault ZOE och Renault e.dams-stallets ensitsiga Formel E-bil.

Renault ZOE e-Sport Concepts utvändiga design
  • Renault ZOE e-Sport Concepts kaross

En högenergiversion av Renault ZOE

Kaross i Satin Blue som är inspirerad av färgerna på Renaults e.dams Formel E-bil med gula detaljer, C-formad ljussignatur och Renaultdiamant som framhävs av vertikala linjer och bakgrundsbelysning ... Renault ZOE e-Sport Concept förkroppsligar och lyfter vår varumärkesidentitet. Vem kan motstå den?

Renault ZOE e-Sport Concept

Extremt sportig!

Renault ZOE e-Sport Concept förkroppsligar vår motorsportspassion och spetskompetensen hos våra Renault Sport-ingenjörer som är trefaldiga Formel E-världsmästare.

Renault ZOE e-Sport Concepts chassi

Renault Sports expertis

Designen och kalibreringen av chassit till Renault ZOE e-Sport Concept har dragit stor nytta av expertisen hos våra Renault Sport Cars-team – experterna som ligger bakom Renaultkoncernens mest radikala sportbilar. Jakten på bästa möjliga dynamiska prestanda vägledde deras tekniska beslut. Ett rörformigt chassi som skapats av TORK Engineering, hjulupphängning med dubbla triangellänkar fram och bak, 20-tumsfälgar och fyrvägs justerbara stötdämpare från ÖHLINS ger Renault ZOE e-Sport Concept den ultimata banprestandan.

Renault ZOE e-Sport Concepts instrumentpanel

Oöverträffad prestanda

Arkitekturen och det inbyggda styrsystemet för kraftöverföringen gör att Renault ZOE e-Sport Concept presterar i absolut toppklass. Och tack vare vikt-/effektförhållandet (1 460 kg inklusive förare/460 hk) och vridmomentet på 640 Nm (320 Nm per motor) som är nästan omedelbart tillgängligt kan den göra 0–100 km/h på 3,2 sekunder och komma upp i toppfarten på 210 km/h på under 10 sekunder.

Erbjudanden

Vill du gå från koncept till verklighet?

Renaults utbud av konceptbilar

Upptäck

Upptäck vårt utbud av konceptbilar

Visa utbudet
Renault Sport

Upptäck

Renault Sports expertis

Formel E

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer