NYA RENAULT

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

ELECTRIC ONLY, DRIVERS ONLY

220hk

eller 160 kW

7,4 s

0–100 km/h

upp till

470km

räckvidd (WLTP)

Den revolutionerande nya CMF-EV-plattformen har ett ytterst tunt batteri på 60 kWh och en kompakt elmotor på 160 kW. Optimerad viktfördelning, en längre hjulbas och låg tyngdpunkt gör att bilen blir smidigare och rymligare.

Nya Renault Megane E-Tech 100% electric – interiör, instrumentpanel, multimediaskärm
  • Google Assistent

   Prata med Google och få saker gjorda med din röst så att du kan behålla ditt fokus på att köra. Skicka meddelanden, kontrollera media, få vägbeskrivningar och mer. Du kan också använda din röst för att styra vissa funktioner som klimatkontroll och körlägen. Säg bara, "Hej Google" eller tryck länge på kontrollknappen på ratten för att komma igång.

  • Ta med dig apparna i bilen

   Med Google Play kan du enkelt ladda ner dina favoritappar till din bil precis som på din telefon. Lyssna bekvämt på din favoritmusik, poddar, ljudböcker och mer, direkt från din bil.

  • Uppslukande

   Ett av de största digitala utrymmena i en bil, med en ytarea på 774 cm2 fördelad på två 12-tumsskärmar. Det ger en exklusivt fängslande upplevelse med multimediasystemet openR link med Google inbyggt och den nya generationens openR-instrumentpanel med optimerade färger.

  • Obegränsad anpassning

   OpenR link med Google inbyggd sparar omgivnings-och körinställningar. Din smarta bil anpassar sig efter dina preferenser.

  • Intuitiv navigering

   Google Maps hjälper dig att nå din destination snabbare med information om realtidstrafik, automatisk omdirigering och röststyrning.

UNIK DESIGN

Det SUV-liknande frampartiet och den kompakta sedan-karossen ger ett unikt utseende. Full LED-strålkastarna, bandet med 3D-effekt baktill, 20-tumsfälgarna, de guldkromade detaljerna och det svarta starburst-taket ger bilen en design du aldrig har sett tidigare.

Nya Renault Megane E-Tech electric– framparti
framparti
Nya Renault Megane E-Tech electric– kompakt kaross
kompakt kaross
Nya Renault Megane E-Tech electric– markbelysning
markbelysning
Nya Renault Megane E-Tech electric – 20-tums lättmetallfälg
20-tumsfälg
Nya Renault Megane E-Tech electric– ny främre full ljussignatur
ny främre ljussignatur
Nya Renault Megane E-Tech electric– ny bakre full ljussignatur
ny bakre full ljussignatur
Nya Renault Megane E-Tech electric – ny Renault-logotyp
ny Renault-logotyp
Nya Renault Megane E-Tech electric– nytt emblem
nytt emblem
Nya Renault Megane E-Tech 100% electric– interiör

ergonomisk och rymlig

Den exklusiva plattform som Megane E-Tech 100% electric är byggd på har ett helt plant golv. Extra utrymme frigörs tack vare den bredare strukturen och nya openR-instrumentpanelen: 209 mm benutrymme bak, 33 l lastutrymme.

Harman Kardon-ljuddesign

Med hifi-ljud från den nya Harman Kardon-ljudanläggningen, teknik för spatialisering av ljudet och olika stämningar (natural, live, club eller lounge) berör upplevelsen alla sinnen och förhöjer färden.

Modulär design och förvaring

Induktionsladdare fram, usb-c-port bak, förvaringsfack i mitten, 33 l förvaringsutrymme i mitten och på sidorna samt 440 l volym i bagageutrymmet. Megane E-Tech 100% electric fulländar livet i bilen.

UPPLEV MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

ta nästa steg

 • 1

  skicka din intresseanmälan

 • 2

  finns hos våra återförsäljare från maj 2022

 • 3

  leverans från juni 2022

Lev elektriskt med Renault

LADDLÖSNINGAR FÖR HEMMET

Med en laddbox kan du ladda Megane E-Tech 100% electric utan bekymmer. Tre timmar räcker för att nå 80 procents batterinivå. Det tar mellan 7–10 timmar att ladda fullt. Laddboxen monteras på väggen och kan hantera en högre spänning (upp till 22 kW) än ett vanligt eluttag. Praktiskt, säkert och diskret.

Nya Megane E-Tech 100% electric

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer