Renaults helelektriska nyhet Megane E-Tech 100% electric visar upp flera spännande detaljer och uppdateringar från sin klassiska namne. Bland annat den nya framdelen med ett SUV-liknande utseende och sedan-kaross med detaljer i kromat guld. Tillsammans med de ultratunna LED-strålkastarna och Renaults nya uppdaterade retro-logotyp som galjonsfigur får bilen ett kreativt och modernt utseende.

 

Andra nya detaljer som syns är det svarta starburst-taket, 20-tumsfälgar och bandet med 3D-effekt baktill. Det ger nya Megane E-Tech electric en livfull modernitet. En känsla som inte bara genomsyrar utseendet utan även körningen.

Upptäck nya Megane E-Tech 100% electric – här är alla spännande detaljer i bilen

Renault Megane E-Tech electric är optimerad för körglädje och kombinerar sportiga element med trygghet. Tack vare bilens lägre tyngdpunkt blir körningen smidig och med en maxfart på 160 kilometer i timmen och en främre elmotor med 220 hästkrafter presterar den väl ute på vägarna.

 

Bilen har en räckvidd på 47 mil och med en laddbox kan du på tre timmar ladda upp bilen till 80 procents batterinivå.– Megane E-Tech 100% electric är nya generationens elbil kommer med många spännande detaljer både utvärtes som på insidan. Med smart ingenjörskonst och innovativ design har vi skapat en bil som tilltalar framtidens förare, säger Dejana Drakulic som är produktansvarig på Renault.