ATT VÄLJA EL

provkör och upplev skillnaden

kontakta återförsäljare

för 100% elektriska transporter

E-Tech är svaret på dagens och morgondagens utmaningar inom transportsektorn. I storstadsregioner införs och planeras miljözoner som utesluter fossildrivna fordon och allt fler företag väljer att ställa om till el för miljöns skull, sina anställda, men också för att det är ett konkurrenskraftigt alternativ ur ett ekonomiskt perspektiv. Att välja en eltransportbil från Renault är ingen praktisk kompromiss. De erbjuder samma effektiva lastutrymmen och innovativa lösningar som våra diesel- och bensindrivna versioner.

5 fakta om E-tech 100% electric

 • Noll CO2-utsläpp 
  Renault E-Tech 100% electric ger dig tillgång till kommande miljözoner då tekniken inte bidrar till några utsläpp (enligt WLTP). Läs mer om miljözoner här.
 • Kostnadseffektivitet 
  Tack vare att du kan ladda din eldrivna transportbil både hemma och vid offentliga laddstationer kan det vara mer än tre gånger så kostnadseffektiv att ”ladda fullt” som att ”tanka fullt”. Dessutom är underhållskostnaderna upp till 30% lägre.
 • Dynamisk körning
  Körningen blir mjukare och bilen har bättre respons än en bränsledriven bil. En transportbil med E-Tech ger en körupplevelse på en ny nivå. Boka en provkörning och testa själv!
 • Upplev tystnaden
  En E-Tech-bil är tystare under färd, vilket gynnar både förare och omgivning. I hastigheter under 30 km/h ger bilen ifrån sig ett behagligt ljud för att uppmärksamma fotgängare, som sedan försvinner när hastigheten ökar.  Läs mer om vi påverkas av bullernivåer här.
 • Lika rymliga och praktiska
  Våra transportbilar med E-Tech är lika rymliga och lättlastade som sina diesel- och bensindrivna modellsyskon. De kan givetvis också anpassas utifrån er verksamhets behov. Flyttbilar, hästtransporter, servicefordon, kylbilar – stort som smått – allt är möjligt!

 

 

teknik från Formel 1

Renaults E-Tech-teknik är resultatet av över 10 års utveckling av eldrift, bland annat i våra Formel 1-team, och ihop med ett stort nätverk av återförsäljare och serviceverkstäder blir ägandet både enkelt och förmånligt.  Renault i Sverige har till exempel något så unikt som en egen batteriverkstad, allt för du som kund ska kunna få rätt typ av service och snabb hjälp vid behov.

Upptäck våra 100% elektriska transportbilar

Nya Master

Nya Master tar dig längre med mindre. E-Tech 100% electric erbjuder klassledande räckvidd på upp till 460 km (WLTP) men finns också med mindre batteristorlek för dig som klarar dig med mindre. Med inbyggt Google, 50 appar och en helt ny 10-tumsskärm blir arbetsdagen både effektivare och roligare.

Trafic

Äntligen finns populära Trafic med 100% eldrift. Trafic E-Tech 100% electric erbjuder samma praktiska lösningar och lastförmåga som originalet, men har utrustats med en elektrisk drivlina som ger en räckvidd på upp till 294 km (WLTP). Intresserad av klassledande lastlängd på upp till 4,15m? Då är Trafic något för dig.

Kangoo

Kangoo E-Tech 100% electric erbjuder en stor transportbils egenskaper i ett smidigare format. Den innovativa prisvinnaren erbjuder unika lastförmågor och finns i flera versioner för olika behov. Med upp till 300 km räckvidd (WLTP) passar den också perfekt för flertalet verksamheter.

räckviddsfunderingar?

Överväger man att skaffa en elbil funderar man alltid på frågan om räckvidd – kommer det att funka för mig? Räcker laddningen hela dagen och vad händer på vintern? Som alltid är svaret på frågan olika beroende på förutsättningarna, men det viktigaste är du själv funderar på hur dina arbetsdagar ser ut. Hur långt du kör per dag i snitt, finns det undantag, och så vidare. På våra sidor om räckvidd hittar du vägledande info som hjälper dig på vägen.

få upp till 50 000 kr i klimatpremie

Våra transportbilar med E-Tech 100% electric är 100% redo för klimatpremien. Läs mer om hur du kan få upp till 50 000 kr i stöd.

kontakta återförsäljare

Testa själv! Hör av dig till någon av våra återförsäljare och boka en provkörning. Inget slår upplevelsen av att prova tekniken på riktigt.