KANGOO

E-TECH 100% ELECTRIC

för ett effektivare företag

bygg din transportbil

rek. pris: 361 900 kr*

Kangoo E-Tech 100% Electric L1 90kw Base Line

Företagsleasing fr. 3 952 kr ink. Care Pro**

Få upp till 50.000 kr i klimatpremie

Renault Care Pro

Service- & reparationsavtal
Lägg till för endast 169 kr/mån***

läs mer om Care Pro 

smart, innovativ och 100% eldriven

Lika innovativ och smart som sina syskon men med elbilens fördelar. Elektrifiera din verksamhet med Kangoo E-Tech 100% electric. Perfekt anpassad för tysta och avgasfria uppdrag. 

upp till 
300 km
räckvidd*
upp tilll
410 km 
räckvidd i stadsmiljö
hela
1500 kg
dragvikt

1,45m 
sidoöppning**

läs mer om laddtider

*enligt WLTP.
**med Open Sesame. 

design

Modulär och lösningsorienterad oavsett uppdrag. Kangoo är definitionen av en innovativ och smart förpackad transportbil. Finns i två längder och med Open Sesame® för rekordstor sidoöppning.

öppen för nya möjligheter

Open Sesame® ger en sidoöppning på rekordstora 1,45 m vilket gör att du kan lasta i och ur stora föremål utan att behöva öppna bakdörrarna. Extra praktiskt i städer med begränsat parkeringsutrymme. 

lasta smartare

Med Easy Inside Rack kan du lasta t ex en stege eller andra långa föremål utan att behöva ta lastgolvet i anspråk.  Med L2-versionen får du en lastlängd på 3,05m och en lastvolym på 4,9 m³.

lösningar för proffs

Vi kan hjälpa dig med allt från verkstadsinredningar till kyllösningar. Kontakta din närmaste Renault-återförsäljare för att få hjälp med en skräddarsydd lösning för just ditt företag.  

medlem i Företagarna eller Installatörsföretagen?

Då får du medlemsrabatt på alla Renault transport- och personbilar. Inte medlem? Passa på och gå med redan idag. Hör av dig till närmaste återförsäljare för att få hjälp.

kontakta återförsäljare

smarta funktioner

full kontroll via appen

Med appen My Renault kan du kontrollera batterinivå och återstående räckvidd. Du kan även styra eller schemalägga laddningen utifrån behov och elpris. Med snabbladdning på 80 kW får du 170 km räckvidd på 25 min. 

alltid perfekt temperatur

Ställ in temperaturen i kupén med appen före avfärd – du slipper frysa om vintern och svettas på sommaren. Är bilen inkopplad till en laddstation tas energin som behövs därifrån istället för från batteriet.  

fri sikt bakåt

Via en digital backspegel, istället för en vanlig innerbackspegel, ser du allt som den monterade kameran bak på bilen ser. 

tillgång till dina appar 

Multimediasystemet Easy Link har en speglingsfunktion för smarttelefoner så att du alltid har tillgång till dina favoritappar.

parkera med lätthet

Med backkamera som visas på Easy Link-skärmen eller i innerbackspegeln, parkeringssensorer fram och bak, och handsfree-parkering blir det lätt att hitta en lucka som passar.

i våra broschyrer hittar du mått, tekniska data och tillbehör

 

broschyr tillbehörskatalog prislista

 

Har du frågor? Be våra återförsäljare om hjälp.

Få alla kostnader på en och samma faktura

Renault Business Lease är en operationell leasing i samarbete med Unifleet som gör det enkelt att köra en ny företagsbil och att hantera allt från en bil till större bilflottor. 

få upp till 50 000 kr i klimatpremie

Företagare, myndigheter och organisationer som köper någon av våra 100% elektriska transportbilar kan få upp till 50 000 kr i klimatpremie.

 

läs mer om villkoren

andra modeller som kan intressera dig

Elförbrukning vid blandad körning WLTP kWh/100km: 15,3. CO2-utsläpp gram/km:0g. Räckvidd blandad körning: upp till 300km. Räckvidd stadskörning: upp till 404km.

(1) vid blandad körning enligt WLTP
(2) med ett snabbladdningsuttag

* Erbjudandet gäller vid köp av en Renault Kangoo E-Tech t.o.m. 31/8 2024 så länge lagret räcker. Angivna priser är rekommenderade priser exklusive moms och lokala avvikelser kan förekomma. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilarna på bilden är extrautrustade.

** Företagsleasing med Renault Finans via Santander Consumer Bank: rek. pris exkl. moms. Månadskostnad inkl. Care Pro service & reparationsavtal och totalt 50.000 km, baserat på 30% särskild leasingavgift, rörlig ränta (juli-24), 36 månader, 45 % restvärde. Uppläggnings- och aviavgift tillkommer. Gäller kundorder t.o.m. 31/8 2024 eller så länge lagret räcker. Med reservation för lokala avvikelser.

*** Erbjudandet gäller vid köp av en Renault Transportbil t.o.m. 31/8 2024 och gäller 36 mån eller 50 000 km, vilket som inträffar först.

Kontrollera tillgängligheten hos din Återförsäljare då vissa modeller kan ha begränsningar i antal, tillval eller säljperiod.

Visa mer