100% redo för klimatpremien

Renault transportbilar med E-Tech
100% elektriska och 100% redo för klimatpremien. Upptäck Renaults transportbilar med E-Tech. Ansök och få upp till 50 000 kr i stöd. 

vad är klimatpremien för lätta lastbilar?

Klimatpremien för lätta transportbilar gäller från och med den 13 februari 2024 och innebär att företag, organisationer och regioner kan ansöka om stöd på upp till 50 000 kr per transportbil. Syftet är att främja introduktionen av miljöfordon, minska utsläppen av växthusgaser, reducera buller och ett bättre klimat enligt Energimyndigheten.

Renaults eldrivna transportbilar = godkända för klimatpremien

Renault har 100% eldrivna transportbilar i tre storleksklasser, som var och en kan anpassas efter just din verksamhets behov. Eftersom samtliga E-Tech-versioner av Renaults transportbilar är 100% eldrivna uppfyller de fordonskraven för klimatpremien. Observera att ni måste ansöka om klimatpremien innan ni gör er beställning för att kunna få stödet. 

så här ansöker du om klimatpremien för lätta transportbilar

 

  • Logga in på ”Mina sidor” hos Energimyndigheten med hjälp av BankID.
  • Här ansöker du om e-tjänsten Klimatpremie.
  • När du beviljats behörighet kan du skicka in din ansökan.
  • Grattis, nu är du redo att beställa en Renault E-Tech transportbil!
 
Besök Energimyndighetens hemsida för mer information, och för att skicka in er ansökan. 

Renault transportbilar med E-Tech och 100% eldrift

smidiga Kangoo

Renault Kangoo E-Tech 100% electric har upp till 300 km räckvidd enligt WLTP, finns i två längder och med den innovativa sidoöppningen Open Sesame. Smidig och lättkörd som få och med upp till 4,2m3 lastvolym. 

rymliga Trafic

Äntligen har Trafic kommit som 100% eldriven med E-Tech. Med upp till 294 km räckvidd enligt WLTP och klassledande lastlängd kan din verksamhet få obegränsad tillgång till kommande miljözoner. Lika praktisk som tidigare men nu elektrisk. 

helt nya Master

Gör dig redo för helt nya Master E-Tech 100% electric med klassledande räckvidd på upp till 460 km enligt WLTP. Precis lika anpassningsbar och rymlig som tidigare, men samtidigt som pånyttfödd med den senaste tekniken. Säg ”hej Google” och åk till nästa destination.

välj Renaults 100% eldrivna transportbilar med E-Tech för klimatpremie

Energiförbrukning blandad körning:


Trafic E-Tech 15,3 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 gram/km, Master E-Tech ej fastställt, CO2-utsläpp 0 gram/km, Kangoo E-Tech 15,3 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 gram/km, enligt WLTP. räckvidd varierar beroende på väder, körstil och last. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. bilarna på bilden är extrautrustade. besök energimyndigheten.se för fullständiga villkor om klimatpremien för lätta transportbilar.

visa mer