KANGOO

storhet i ett kompakt format

bygg din transportbil

rek. pris: 193 900kr

Kangoo 1.3 TCe 130 Base Line 

Företagsleasing fr. 2 262 kr ink. Care Pro***

Just nu finns lagerbilar till förmånliga priser och snabb leverans.

Renault Care Pro

Service- & reparationsavtal
Lägg till för endast 199 kr/mån****

läs mer om Care Pro

smarta lösningar och hög komfort

Prisvinnande* Kangoo ger dig en stor transportbils fördelar i ett smidigare format. Välj mellan E-Tech 100% electric, diesel- eller bensinmotor, två längder och Open Sesame® med klassens största sidoöppning. 

upp till

4,9m3

lastvolym

 

1,45m

rekordbred sidoöppning

upp till

800 kg

last

design

Smart och smidig med teknik- och designlösningar som ger dig mer i ett behändigt format.

öppen för nya möjligheter

Open Sesame® ger en sidoöppning på rekordstora 1,45 m, vilket gör att du kan lasta i och ur stora föremål utan att behöva öppna bakdörrarna. Extra praktiskt i städer med begränsat parkeringsutrymme. 
 

lasta smartare

Med Easy Inside Rack kan du lasta t ex en stege eller andra långa föremål utan att behöva ta lastgolvet i anspråk.  Med L2-versionen får du en lastlängd på 3,05 m och en lastvolym på 4,9 m3 
 

avslappnad körning

Oavsett val av drivlina kan du få Kangoo med automatlåda. Kör du mycket i stadstrafik vet du vilket värde det tillför och hur mycket mer avslappnad körningen blir. 
 

plats för tre fram

Få plats med en extra medarbetare genom att välja en version med passagerarsoffa med plats för två. Fungerar precis lika bra när du ska lämna barn på förskolan. 
 

lösningar för proffs

Kangoo kan förses med allt från praktiska hyllsystem till kylanläggningar. Kontakta din närmaste Renault-återförsäljare för att få hjälp med en skräddarsydd lösning för just ditt företag.  

medlem i Företagarna eller Installatörsföretagen?

Då får du medlemsrabatt på alla Renault transport- och personbilar. Inte medlem? Passa på och gå med redan idag.
Hör av dig till närmaste återförsäljare för att få hjälp.

kontakta återförsäljare

smarta funktioner

fri sikt bakåt

Via en digital backspegel, i stället för en vanlig innerbackspegel, ser du allt som den monterade kameran bak på bilen ser. 

tillgång till dina appar

Multimediasystemet Easy Link har en speglingsfunktion för smarttelefoner så att du alltid har tillgång till dina favoritappar.
 

parkera med lätthet

Med en backkamera som visas på Easy Link-skärmen eller i innerbackspegeln, parkeringssensorer fram och bak, och handsfree-parkering blir det lätt att hitta en lucka som passar.
 

trygga säkerhetssystem

Med autobroms som aktiveras vid t.e.x. utspringande fotgängare, dödavinkelvarnare, trötthetsvarnare och filbytesvarnare – för att nämna några säkerhetssystem – blir körningen trygg. 

Kangoo fick även utmärkelsen Guld av Euro NCAP när den testades 2024.

 

i våra broschyrer hittar du mått, tekniska data och tillbehör

 

broschyren tillbehörskatalogen prislista

 

Har du frågor? Be våra återförsäljare om hjälp.

Få alla kostnader på en och samma faktura

Renault Business Lease är en operationell leasing i samarbete med Unifleet som gör det enkelt att köra en ny företagsbil och att hantera allt från en bil till större bilflottor. 

andra bilar som kan intressera dig

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 5,2 - 6,7 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 137-152 gram/km.

* Kangoo utsågs till Van of the year 2022.

** Erbjudandet gäller vid köp av en Renault Kangoo t.o.m. 31/8 2024 så länge lagret räcker. Angivna priser är rekommenderade priser exklusive moms och lokala avvikelser kan förekomma. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilarna på bilden är extrautrustade.

*** Företagsleasing med Renault Finans via Santander Consumer Bank: rek. pris exkl. moms. Månadskostnad inkl. Care Pro service & reparationsavtal och totalt 50.000 km, baserat på 30% särskild leasingavgift, rörlig ränta (juli-24), 36 månader, 45 % restvärde. Uppläggnings- och aviavgift tillkommer. Gäller kundorder t.o.m. 31/8 2024 eller så länge lagret räcker. Med reservation för lokala avvikelser.

**** Erbjudandet gäller vid köp av en Renault Transportbil t.o.m. 31/8 2024 och gäller 36 mån eller 50 000 km, vilket som inträffar först.

Visa mer