EXPRESS

för ett effektivare företag

kampanjpris 179 900kr*

Express 1.5 dCi 95 Final Edition

Företagsleasing fr. 2 115 kr ink. Care Pro**

Renault Care Pro

Service- & reparationsavtal
Lägg till för endast 199 kr/mån***

läs mer om Care Pro

effektiv och rymlig

Express är en praktisk skåpbil, med god komfort som erbjuder mycket lastutrymme och praktiska funktioner för pengarna. Just nu finns den även till kampanjpris. 

3,3m3

lastvolym

716 mm

rekordbred
sidoöppning

1,91m

lastlängd

design

Express är designad för att lösa företagets behov så effektivt som möjligt.

ultimat förhållande mellan fordons- och lastlängd

Med en lastlängd på 1,91 m, en rekordbred sidoöppning på 716 mm och en lastvolym på 3,3 m³ i skåpet kan du transportera mer med mindre. 

få med dig all arbetsutrustning

Med dragkrokspaketet får du dra 1200 kg och utrustar du din bil med takräcke kan du lasta upp till 80 kg på bilens tak. 

lösningar för proffs

Express kan förses med praktiska inredningar och smarta tillbehör för bilens utsida. Kontakta din närmaste Renault-återförsäljare för att få hjälp med en skräddarsydd lösning för just ditt företag.  
 

medlem i Företagarna eller Installatörsföretagen?

Då får du medlemsrabatt på alla Renault transport- och personbilar. Inte medlem? Passa på och gå med redan idag.
Hör av dig till närmaste återförsäljare för att få hjälp.

kontakta återförsäljare

smarta funktioner

trådlös laddning

Ladda mobilen trådlöst genom att lägga den på laddplattan, som också håller den på plats när du kör. Kräver att din mobil har stöd för trådlös laddning.
 

tillgång till dina appar

Multimediasystemet Easy Link har en speglingsfunktion för smarttelefoner så att du alltid har tillgång till dina favoritappar.
 

parkera med lätthet

Med backkamera som visas på Easy Link-skärmen eller i innerbackspegeln, och parkeringssensorer blir det lätt att parkera. 
 

fri sikt bakåt

Via en digital backspegel, i stället för en vanlig innerbackspegeln, ser du allt som den monterade kameran bak på bilen ser. 
 

i våra broschyrer hittar du mått, tekniska data och tillbehör

 

broschyrtillbehörskatalogprislista

 

Har du frågor? Be våra återförsäljare om hjälp.

Få alla kostnader på en och samma faktura

Renault Business Lease är en operationell leasing i samarbete med Unifleet som gör det enkelt att köra en ny företagsbil och att hantera allt från en bil till större bilflottor. 

andra modeller som kan intressera dig

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP Express: 5,1 l/100 km, 133 g/km CO2

* Erbjudandet gäller vid köp av en Renault Express t.o.m. 31/8 2024 så länge lagret räcker. Angivna priser är rekommenderade priser exklusive moms och lokala avvikelser kan förekomma. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilarna på bilden är extrautrustade.

** Företagsleasing med Renault Finans via Santander Consumer Bank: rek. pris exkl. moms. Månadskostnad inkl. Care Pro service & reparationsavtal och totalt 50.000 km, baserat på 30% särskild leasingavgift, rörlig ränta (juli-24), 36 månader, 45 % restvärde. Uppläggnings- och aviavgift tillkommer. Gäller kundorder t.o.m. 31/8 2024 eller så länge lagret räcker. Med reservation för lokala avvikelser.

*** Erbjudandet gäller vid köp av en Renault Transportbil t.o.m. 31/8 2024 och gäller 36 mån eller 50 000 km, vilket som inträffar först.

Kontrollera tillgängligheten hos din Återförsäljare då vissa modeller kan ha begränsningar i antal, tillval eller säljperiod.

Visa mer