företagsleasing

enkel och förmånlig finansiering av företagsbilar

Med Renault företagsleasing blir det enkelt och förmånligt att skaffa företagsbil. 

Då får du alltid:

  • prisvärd finansiering 
  • service- och reparationsavtalet Care Pro som gäller i hela landet 
  • en trygg märkesförsäkring.
  • kontroll över kostnaderna
  • och ett bättre andrahandsvärde

Med över 100 auktoriserade verkstäder från norr till söder finns vi dessutom alltid nära tillhands. Kontakta din närmaste återförsäljare för att få hjälp med en skräddarsydd offert.

kontakta återförsäljare

Varför ska du välja företagsleasing i stället för inköp?
Generellt är det inte tillåtet att dra av ingående moms vid inköp av person- och transportbilar. vid leasing däremot får företag normalt dra av 50% av momsen på leasinghyrorna. med villkoret att bilen körs minst 100 mil om året i företagets verksamhet.

Vad innebär företagsleasing?
Företagsleasing är en finansiell leasing där leasingtagaren ansvarar för restvärdet. Tillsammans med återförsäljaren så sätter man vid start ett beräknat restvärde vid leasingperiodens slut. Vid avtalets slut är det leasingtagaren som får den ekonomiska förmånen och bär den ekonomiska risken för leasingobjektet, dvs skillnaden mellan marknadsvärde/inbytesvärde och avtalets restvärde.

Hur ser leasingavtalet ut?
Leasingavtalet är baserat på en rörlig månadskostnad. Det läggs normalt upp på 36 månader, men i specifika fall även 12–84 månader och restvärdet anpassas utifrån tid och körsträcka. produkten passar bra för små och medelstora företag som önskar ett bekvämt och flexibelt upplägg.

Lösningar för stora företag, stat, landsting och kommuner
För företag med större vagnparker samt stat, kommun och landsting är ni välkomna att kontakta oss via: fleet.sverige@rnnordic.com

Undvik oväntade utgifter med vårt service- och reparationsavtal
Care Pro är ett service- och reparationsavtal som inkluderar service enligt bilens ordinarie serviceschema samt byte av slitagedelar och när ordinarie garanti slutar så ingår även en förlängd Care-garanti. Dessutom ingår Renault vägassistans som kan hjälpa dig dygnet runt, alla dagar i veckan, allt för att din verksamhet inte ska stanna upp i onödan. dessutom säkrar du bilens andrahandsvärde. 

läs mer om Care Pro
service- och reparationsavtal

Dags för en ny transportbil? Här hittar du din nya Renault.