TRAFIC

robust och dynamisk transportbil

rek. pris: 324 900kr

Trafic L1H1 130 hk Base Line 

Företagsleasing fr. 3 640 kr ink. Care Pro**

Just nu finns lagerbilar till förmånliga priser och snabb leverans.

Renault Care Pro

Service- & reparationsavtal
Lägg till för endast 199 kr/mån**

läs mer om Care Pro

utformad för effektivitet

Trafic är lösningen för proffs, med smarta lastlösningar och effektiva drivlinor. Välj mellan två olika längder och höjder, enkel- eller dubbelhytt och chassiplatta. Allt kan anpassas efter dig. 

läs mer om Trafic E-Tech 100% electric

4,15m

lastlängd*

8,9m3

lastvolym*

2,5 t

dragvikt*

88 liters

förvaring
i hytten*

 

*beroende på version.

design

C-formade varselljus med 100% LED ger Trafic ett distinkt utseende. Skarpa karosslinjer ger ett rymligt och lättlastat skåp och hytten är utformat som ett mobilt kontor. 

få med dig mer

Den smarta genomlastningsluckan ger tillgång till utrymmet under passagerarsätet vilket gör att du kan lasta t.e.x. brädor på upp till 4,15 m. Lastutrymmet rymmer 5,8 till 8,9 m³ beroende på version. 
 

ett komfortabelt kontor

Förarhytten i Trafic erbjuder kategorins bästa lastutrymme och har anpassats för dig som arbetar ute i fält. Här finns plats för datorer och utrustning, men även sådant som behövs för återhämtning.

effektiva dieselmotorer och automat

Med en sexväxlad automatlåda som tillval och starka dieselmotorer på upp till 170 hk blir Trafic både underhållande och effektiv, även när du har lastat mycket. 

lösningar för proffs

Oavsett om du sköter dina uppdrag på egen hand eller ihop med ett team kan Trafic anpassas efter dina behov. Välj mellan verkstadsinredningar, flak, kyllösningar och mycket mer.
Kontakta din närmaste Renault-återförsäljare för att få hjälp med en skräddarsydd lösning för just ditt företag.  

medlem i Företagarna eller Installatörsföretagen?

Då får du medlemsrabatt på alla Renault transport- och personbilar. Inte medlem? Passa på och gå med redan idag.
Hör av dig till närmaste återförsäljare för att få hjälp.

kontakta återförsäljare

smarta funktioner

tillgång till dina appar

Multimediasystemet Easy Link har en speglingsfunktion för smarttelefoner så att du alltid har tillgång till dina favoritappar.
 

parkera smidigt

Med backkamera som visas på Easy Link-skärmen eller i innerbackspegeln, parkeringssensorer fram och bak, och handsfree-parkering blir det lätt att hitta en lucka som passar.
 

fri sikt bakåt

Via en digital backspegel, i stället för en vanlig innerbackspegel, ser du allt som den monterade kameran bak på bilen ser. 
 

adaptiv farthållare

Favoriten under längre körningar. Den adaptiva farthållaren reglerar automatiskt avståndet till framförvarande fordon för en mer avslappnad körupplevelse. 
 

trygga säkerhetssystem

Med autobroms som aktiveras vid t.e.x. utspringande fotgängare, dödavinkelvarnare, trötthetsvarnare och filbytesvarnare – för att nämna några säkerhetssystem – blir körningen trygg.
 

i våra broschyrer hittar du mått, tekniska data och tillbehör

 

broschyr tillbehörskatalog prislista

 

Har du frågor? Be våra återförsäljare om hjälp.

Få alla kostnader på en och samma faktura

Renault Business Lease är en operationell leasing i samarbete med Unifleet som gör det enkelt att köra en ny företagsbil och att hantera allt från en bil till större bilflottor. 

andra bilar som kan intressera dig

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 7,0-8.1 l/100km. CO2-utsläppenl. WLTP 184-214 gram/km.

* Erbjudandet gäller vid köp av en Renault Trafic senast 31/8 2024 så länge lagret räcker. Angivna priser är rekommenderade cirkapriser exklusive moms och lokala avvikelser kan förekomma. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilarna på bilden är extrautrustade.

** Företagsleasing med Renault Finans via Santander Consumer Bank: rek. pris exkl. moms. Månadskostnad inkl. Care Pro service & reparationsavtal och totalt 50.000 km, baserat på 30% särskild leasingavgift, rörlig ränta (juli-24), 36 månader, 45 % restvärde. Uppläggnings- och aviavgift tillkommer. Gäller kundorder t.o.m. 31/8 2024 eller så länge lagret räcker. Med reservation för lokala avvikelser.

*** Erbjudandet gäller vid köp av en Renault Transportbil senast 31/8 2024 och gäller 36 mån eller 60 000 km, vilket som inträffar först.

Gäller vid köp av Renault Trafic Nordic Line senast 30/6 2024 (ord. ca.pris 20 510 kr). Kontrollera tillgängligheten hos din Återförsäljare då vissa modeller kan ha begränsningar i antal, tillval eller säljperiod.

Visa mer