Motorer för Megane sedan

motorer
RENAULT MEGANE

Se de tillgängliga motorerna för varje version

Zen
Zen
Intens
Intens
R.S. Line
R.S. Line
R.S. Trophy
R.S. Trophy

E-TECH Plug-in hybrid (1)

E-TECH Plug-in hybrid 160
rek.pris 369 900  *
rek.pris 382 900  *
rek.pris 392 900  *
TCe 140 EDC
rek.pris 292 000  *
TCe 160 EDC
rek.pris 317 000  *
TCe 300 EDC
rek.pris 437 900  *

*ordinarie pris

Osäker på vilken motor som passar din körstil bäst? Låt vår bränsleförbrukningssimulator hjälpa dig att hitta rätt.

Detaljerade specifikationer

Mer information om motorer

TCe 140 FAP/TCe 140 EDC FAP

Optimal

 

Den här direktinsprutade 1,3-liters turbomotorn, med sina 240 Nm vridmoment och 140 hästkrafter, kan fås med en manuell eller automatisk sjustegad växellåda med dubbelkoppling. Den ger följsammare och kraftfullare acceleration för ökad körglädje.

TCe 160 FAP EDC

Körglädje

 

För optimal körglädje erbjuder den här direktinsprutade 1,3-liters turbomotorn 270 Nm vridmoment och kan fås med en automatisk sjustegad växellåda med dubbelkoppling. Sugen på ännu bättre prestanda? Aktivera Sport-läget via MULTI-SENSE-systemet och känn skillnaden!

MEGANE E-TECH hybrid

E-TECH PLUG-IN HYBRID

Innovativ

Få en unik körupplevelse! E-Tech-laddhybriden är resultatet av över 150 patent som har utvecklats av våra Renault-experter. Drivlinan, som kombinerar två elmotorer med den senaste generationens 1,6-liters bensinmotor utrustad med ett partikelfilter, har även en kopplingsfri växellåda med flera lägen och ett batteri på 9,8 kWh som båda hämtar inspiration från vår Formel 1- och Z.E.-expertis. Resultatet? Begränsa CO2-utsläppen och håll kostnaderna i schack genom att minska bränsleförbrukningen.


Med 65 km(1) räckvidd på el i stadsmiljö och 50 km(2) (hastigheter upp till 135 km/h) vid blandad körning kan du dra nytta av den helt elektriska starten och alla fördelarna med körning på el i vardagen. Tack vare hybridläget behöver du heller inte kompromissa med räckvidden på långfärder. Tystgående, komfortabel, följsam och jämn … Redo att upptäcka körglädje utan motstycke?

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): det här nya protokollet ger resultat som närmare återspeglar den faktiska vardagliga användningen än de som uppnås med NEDC-protokollet.
(1) vid en WLTP-stadscykel (väntar på slutligt godkännande)
(2) vid en blandad WLTP-cykel (väntar på slutligt godkännande)

Megane i detalj

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 4,6 – 6,1 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 121 – 139 gram/km.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer