Renault MEGANE:s invändiga och utvändiga design

dynamisk styling
RENAULT MEGANE

utvändig design

En dynamisk, sofistikerad profil

Med sin distinkta ljussignatur, sina uttrycksfulla linjer och sin felfria finish har Megane ett modernt och elegant utseende.

MEGANE sedan exteriör
MEGANE exteriör bakifrån
MEGANE

styrkor

Elegans och modernitet

Med LED Pure Vision-strålkastare, ett nytt framparti, en atmosfär som kan anpassas via MULTI-SENSE med mera …Megane har en personlighet som inte går att ta miste på.

LED PURE Vision-strålkastare – MEGANE

Lys upp vägen framför! Full LED Pure Vision-strålkastare förbättrar sikten så att du kan köra säkert nattetid.    

MEGANE sedan främre exteriör

Med en omarbetad stötfångare, ny kromad grill, distinkt och ikonisk C-formad Renault-ljussignatur med mera …MEGANE gör intryck från första anblicken.   

MEGANE interiör instrumentpanel

Få en ännu mer intuitiv upplevelse i ett modernt och ergonomiskt utrymme, utformat för att göra vardagskörningen enklare. 

invändig design En ombonad och högteknologisk miljö

Ge dig av på en otrolig resa! Megane har en unik kupé och förarplats som kombinerar komfort, finess och teknik för både föraren och passagerarna.

Megane i detalj

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 4,6 – 6,1 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 121 – 139 gram/km.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer