MEGANE Sport Tourer – exteriör

RENAULT MEGANE SPORT TOURER

rek.pris 271 900 kr  *
MEGANE SPORT TOURER Zen TCe 140 GPF
*ordinarie pris
erbjudanden

design Den eleganta och modulerbara kombin

Med sin slanka silhuett, rejäla skuldror, högteknologiska förarplats och sofistikerade detaljer är Megane Sport Tourer en fullfjädrad kombi som förenar elegans och mångsidighet.

rymligt och modulerbart

Anpassa utrymmet i bilen

Med sitt justerbara lastutrymme, sektorns längsta lastlängd och en mängd förvaringsutrymmen kombinerar Megane Sport Tourer komfort, stil och bekvämlighet. Alltid vid din sida!

Helt nya MEGANE Sport Tourers baksäten

Konfigurera utrymmet efter dina behov

Har du mycket bagage när du reser? Tack vare det plant nedfällbara Easy Break-baksätet kan du ta med dig allt du behöver på färden, utan att tumma på komforten i din Megane Sport Tourer. Låter det lockande? Då har du hittat rätt!

Nya MEGANE Sport Tourers lastkapacitet

Utnyttja det anpassningsbara lastutrymmet

Med sitt rejäla lastutrymme (upp till 563 liter), rekordlång lastlängd (2,7 meter) och smarta förvaringslösningar kan Megane Sport Tourer anpassas efter dina behov och infria dina högt ställda förväntningar!

hybrid

E-Tech plug-in hybrid

Upplev körglädje utan motstycke. Få eldriftens alla fördelar i kombination med mångsidigheten hos hybrider tack vare den laddningsbara E-Tech hybriddrivlinan.

Helt nya MEGANE Sport Tourer E-TECH:s exteriör

Megane Sport Tourer sätter mångsidigheten i centrum med laddningsbar E-Tech hybridteknik som kombinerar en 1,6-liters bensinmotor med två elmotorer. Vid vardagskörning utnyttjar du den elektriska starten till max och får en tyst, komfortabel körning med oslagbar responsivitet. Går du i semestertankar? Ge dig ut på långfärder utan att behöva oroa dig över räckvidden (upp till 50 km(1) räckvidd på el i blandat läge och växla sedan till hybridläge för att öka räckvidden utan att tänka på anslutning).

 

upptäck versionenmer information om E-Tech plug-in hybrid

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): det här nya protokollet ger resultat som närmare återspeglar den faktiska vardagliga användningen än de som uppnås med NEDC-protokollet.

(1) vid en kombinerad WLTP-cykel (väntar på slutligt godkännande)

version

Megane Sport Tourer R.S. Line

Megane Sport Tourer R.S. Line visar upp sin slanka, sportiga design.

Helt nya MEGANE Sport Tourer R.S. Lines exteriör

Den sportiga kombin

Med den ikoniska F1-läppen från R.S. Line-serien, den bakre stötdämparen som framhävs av ett kromat avgasrör, distinkta 17- och 18-tumsfälgar, läderklädd ratt med prägling av den dubbla R.S.-diamanten, sportpedaler av aluminium, Alcantara®-klädsel med inbyggda nackstöd … Med sina läckra linjer och sofistikerade finish ligger Megane Sport Tourer steget före när det gäller stilfaktorn. Precis som du kommer göra!

upptäck versionen

MODELLER

Välj den version av Megane Sport Tourer som passar dig bäst

Zen

Zen

rek.pris 271 900  *
MEGANE SPORT TOURER Zen TCe 140 GPF
*ordinarie pris
Intens

Intens

rek.pris 292 900  *
MEGANE SPORT TOURER Intens TCe 140 GPF
*ordinarie pris
R.S. Line

R.S. Line

rek.pris 327 900  *
MEGANE SPORT TOURER R.S. Line TCe 160 GPF EDC
*ordinarie pris

Hitta din återförsäljare

eller
miniDealocMap

Megane Sport Tourer i detalj

Upptäck även …

CLIO
CLIO
rek.pris 196 900 kr  *
CLIO Zen TCe 90
*ordinarie pris
MEGANE
MEGANE
rek.pris 292 000 kr  *
MEGANE R.S. Line TCe 140 GPF
*ordinarie pris

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 4,5 – 6,2 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 119 – 141 gram/km.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer