Integritetspolicy

Information om skydd av personuppgifter.

Integritetspolicy

Efterlevnad av dataskyddslagstiftning ingår i Renault-koncernens etiska värderingar, vilket också anges i företagets integritetspolicy. Renault vidtar alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter behandlas på ett säkert sätt och i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.


Nedan finner du detaljerad information om hur Renault använder dina personuppgifter i samband med att du använder denna webbplats/app.


Denna integritetspolicy beskriver hur dina personuppgifter behandlas av återförsäljare. Det är emellertid inte en uttömmande beskrivning av hur personuppgifter behandlas av återförsäljarna. Detta innebär således att återförsäljarna kan samla in ytterligare personuppgifter eller behandla uppgifterna för andra ändamål, såtillvida det är inom ramen för deras verksamhet.


För fullständig information om hur personuppgifter behandlas, kontakta respektive återförsäljare.

Renault Nordic AB och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att anpassa innehåll, för att anpassa annonsering till dig och för att tillhandahålla funktioner i sociala medier. Du kan använda vårt cookie hanterare för att neka eller tillåta olika typer av cookies. Mer information om våra cookies finns i vår cookiepolicy. Där kan du också läsa om hur du tar bort cookies från din enhet och vilka effekter det kan få att neka till eller ta bort cookies
Läs mer