ord.pris: 338 900 kr

KADJAR Intens TCe 140 GPF

se erbjudande

privatleasing

rek.kostnad från 4690 kr/mån**

läs mer 

design

Kadjar är tillbaka med en mer självsäker design. Bilen väcker uppmärksamhet ute på vägarna med ny front, nydesignade stötfångare, hajfensantenn, ny LED-ljussignatur och 19-tums aluminiumfälgar. Inne i bilen går inte den läderklädda interiören och de högkvalitativa detaljerna och finishen obemärkt förbi.

Renault Kadjar

Interiör

Största möjliga komfort

Med en ny mittkonsol, sätesdynor med justerbar längd och så vidare är komforten i framsätet god. Detsamma gäller i baksätet med usb-portar, ventilationsöppningar för luftkonditioneringen, ett fällbart odelat baksäte och smarta förvaringsutrymmen. Kupén i Kadjar är minst sagt genomtänkt.

Yes
Renault Kadjar

Exteriör

Stilrena former för en elegant design

En robust SUV som tar sig fram överallt - Kadjar ger dig möjlighet att utforska nya horisonter. Kadjar tar sin plats, med en stark LED-ljussignatur som framhäver dess unika stil. Välj bland Renaults breda utbud av exklusiva fälgar i storlekarna 17, 18 och 19 tum. Njut av utsikten och släpp in ljuset i din suv med ett fast glastak med en ytarea på 1,4 m².

teknik

Kadjar får dig på sin sida med 4x4-funktionen som ger enastående väghållning. Den har dessutom det bästa av den senaste tekniken från Renault med sitt fartvarningssystem.
Renault Kadjar

Multimediasystem och ljudanläggning

Med R-LINK 2 har du direkt åtkomst till ditt multimediainnehåll. Välj bästa möjliga ljud med Bose premium audio system®.
Renault Kadjar

Hastighetsvarning

Anpassa körningen utifrån data om vägmärken som kameran samlar in. När du överskrider hastighetsgränsen, får du en visuell signal på både instrumentpanelen och i navigationssystemet.

prestanda

Kadjar är tillgänglig i bensin- och dieselversioner så du kan välja det som passar dig bäst. 

drivlinor & Motorer

Renault Kadjar

Bensin

-TCe 140
-TCe 140 EDC
-TCe 160
Renault Kadjar

Diesel

-Blue dCi 115 EDC

dimensioner

Mått: Får Kadjar plats i ditt garage?
Längd, höjd, bredd och så vidare. Upptäck måttangivelserna i detalj.

 

 

tillbehör & utrustning

Exteriör

Renault Kadjar

Utbud av dragkrokar

Renault Kadjar

Fotsteg och skärmbreddare

Renault Kadjar däck

Tillbehör till fälgar

Interiör

Renault Kadjar

Golvmattor

Renault Kadjar

Bagageutrymmesskydd

Renault Kadjar

Induktionsladdare

versioner

Välj den version av Kadjar som passar dig bäst. 
Renault Kadjar

Intens Tce 140 GPF

-Eluppvärmd framruta
-Pure Vision® Full LED strålkastare fram

LADDA NER BROSCHYR

KONTAKTA ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 4,8 – 6,8 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP: 129 - 154 gram/km.
**Renault Relax Privatleasing inkl 3 års service: 0 kr kontant, 36 mån, rörlig ränta  per Jun-22 (Stibor 90 dgr),  garanterat restvärde.Ingen uppläggningsavgift eller aviavgift vid e-faktura. Kostnad för rabatterad Renault Försäkring tillkommer. Körsträcka 15 000 km/år inkl. service. 3 månader fritt privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18-63 år. Gäller vid kundorder senast 31/8 2022.  Alla priser är inklusive moms och avser rekommenderad månadskostnad. Lokala avvikelser kan förekomma. Bilen på bilden är extrautrustad.