image

Business Relax Transportbilslån

Ett bekymmersfritt bilägande inkl. service och försäkring.

Renault Transportbilslån

Billån för företag

Business Relax Transportbilslån

Renault Transportbilslån är ett flexibelt lånealternativ som du kan anpassa efter dina behov.

Betalningsplanen kan också anpassas efter momsåterbetalning. Lånet är givetvis utan både uppläggnings- och aviavgift.

 

Välj mellan fast eller rörlig månadskostnad (baserad på Stibor ränta 90 dagar). Billånet läggs normalt upp på 24 - 84 månader och kan läggas upp med restskuld.

 

Produkten passar bra för små och medelstora företag som önskar ett bekvämt och flexibelt upplägg.

Vad ingår i Business Relax Transportbilslån?

Care Pro service & reparationsavtal
Care Pro service & reparationsavtal

I Business Relax ingår vårt serviceavtal Care Pro som inkluderar service och reparationer inkl. slitagedelar och kan tecknas upp till 7 år och 250 000 km.

 

Med Care Pro får ert företag full kontroll på kostnaderna för service, underhåll och reparationer av bilarna, samtidigt som andrahandsvärdet på bilarna säkras så att de kan bibehållas i toppskick. Med Renault Care Pro får ni ett riktigt service- och reparationsavtal, till ett förmånligt månadspris. Det är ett nationellt avtal som gäller på samtliga auktoriserade Renault verkstäder.

 

Renault Försäkring
Renault Försäkring

Väljer företaget Business Relax innebär det inte enbart en förmånlig premie, utan även ett tryggt och säkert bilägande. Företaget får då 20% rabatt på premien med Renault Försäkring.

Fri lånebil
Fri lånebil

Väljer du Business Relax så erbjuds du fri lånebil vid planerad service. Observera att lånebil måste förbokas hos återförsäljaren.

 

Assistans
Assistans

Renault Assistance finns där för dig vid oförutsedda händelser och ingår under hela perioden. Oavsett var du befinner dig i Europa kan Renault Assistance förse dig med:

 

  • Reparation på plats om detta är möjligt eller bärgning till närmaste Renault verkstad.
  • Mobilitetslösningar som gör att du kan fortsätta resan eller få hjälp med boende under tiden bilen är på verkstad.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer