kupé och invändiga mått

Scenic är en familjebil med unika proportioner som erbjuder alla passagerare kompromisslös komfort. Bilen må vara kompakt på utsidan, men på insidan ges alla passagerare utrymme, ljus och den senaste tekniken, så att hela familjens behov tillgodoses.

rymlig kupé för hela familjen

Den kompaktaste familjebilen i sin kategori erbjuder även den bäst utformade kupén. Tack vare det helt platta golvet med den elektriska CMF-EV-bottenplattan har man kunnat få till ett axelavstånd på 2,78 m och optimal komfort – särskilt där bak: med ett generöst benutrymme på 27,8 cm och en takhöjd på 88 cm. Hela familjen kan därmed resa bekvämt.

bagageutrymmesvolym

ett generöst bagageutrymme
Bagageutrymmet anpassar sig efter familjens behov och bilens olika användningsområden. Scenic har en lastvolym på 545 liter, vilket kan utökas till 1 670 liter när baksätet är nedfällt.

ingenius® armstöd

ingenius® armstöd bak – komfort på ett nytt sätt
Det särskilt innovativa in- och utfällbara armstödet ingenius® där bak har 2 USB-C-portar och förvaringsfack utformade för mobiltelefoner, surfplattor och andra digitala enheter. De två löstagbara och justerbara armstöden låter passagerarna titta på favoritprogrammet och har plats för både muggar och vattenflaskor. Sist men inte minst är armstödet försett med en lucka till bagageutrymmet för långa föremål, till exempel skidor.

förvaring i bilen

flera förvaringsmöjligheter
38 liters förvaringsutrymme uppdelat på fram- och baksätet i Scenic. Utöver handskfack och dörrfack har armstödet i mitten ett stort öppet fack med två mugghållare, varav en är justerbar. Under armstödet finns flera fack för dina ägodelar, och i ett stort fack under skärmen i mitten kan du ladda din smartphone via induktion. Det finns fickor bak på sätena med plats för en tidning eller surfplatta.

bilens mått

Längd, höjd, bredd – ta reda på allt du vill veta om invändiga och utvändiga mått på Scenic.
Renualt Scenic E-Tech 100% electric - dimensioner
Renualt Scenic E-Tech 100% electric - dimensioner

Ovanstående utrustningsdetaljer kan vara standard eller tillval beroende på version.