PARIS MOTOR SHOW KONCEPTBILAR

VI ÅTERUPPFINNER BILAR OCH MOBILITET

Renaults dagliga uppdrag är att sätta trender, bemästra högteknologi, andas sann modernitet på fordonsmarknaden. Innovation har spelat en integrerad del av företagets DNA i över 120 år. Detta demonstreras genom de konceptbilar som visas på denna bilmässa. Ännu en gång.

R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric

fortfarande turbo, nu elektrisk

 

Den har många rallyframgångar, får ditt hjärta att hoppa över ett slag och samlar på sig superlativ... R5 Turbo 2 fyller 40 år i år! Finns det något bättre sätt att hylla den än att välkomna den nya R5 Turbo 3E E-Tech 100 % electric, lika skarp, lika effektiv och lika spektakulär! En uppdaterad ikon.

 

se video


100%
elektrisk

 280 kW
effekt eller 380 hk

700Nm
vridmoment

ELEKTRISK, IKONISK, EKSTATISK

R5 Turbo 3E E-Tech 100 % electric inkluderar allt: med samma höga prestanda som sin föregångare, behåller och moderniserar den sin ikoniska stil. Vinge, luftintag, linjer, färger, omöjligt att ignorera! Och dess motor på 280 kW (380 hk) elektrifierar allt i dess väg.

360° I FULLSTÄNDIG SÄKERHET!

Både aggressiv och mjuk, kabinen är designad för att ha hög prestanda och ger dig fullständig sinnesfrid. Säkerhetsbågarna lugnar dig, skopsätena håller dig och klädseln skyddar dig... Låt oss drifta!

ALLT FÖR DRIFT!

Aerodynamik med specifika omdesignade delar: motorhuvens luftintag, luftmotståndsreducerande främre stötfångare, inga ytterspeglar men den har kamerafästen och en bakre diffusor som skyddar luftutsläppen. Strålkastarna spelar en glitch art-inspirerad animation under drift.

4ever Trophy E-Tech 100% electric Concept

nya generationens ikon

 

Den framtida elektriska Renault 4 kommer att hylla sin ikoniska föregångare som sålde 8 miljoner exemplar. Symboliserar enkelhet, smidighet, robusthet - den är delvis lyxig och delvis äventyrare...

För att fira 4L Trophys 25-årsjubileum presenterar 4ever Trophy E-Tech 100% electric Concept sin 100% elektriska version som lovar otroligt spännande äventyr.


Se video
100%
elektrisk
100kW
motorkraft
770 mm
terrängdäck

100% elektrisk

4ever Trophy E-Tech 100% electric Concept ligger före spelet på morgondagens fordon med sin frontplacerade 100% elmotor och specialdesignade plattform som absorberar stötar och vibrationer (smart effect).

4 styrkor som möts - besparingar, hållbarhet, respekt och körglädje!

EN FAMILJEKÄNSLA

4ever Trophy E-Tech 100% electric Concept är gjord för att köra under tuffa förhållanden men också för att göra helgerna roliga och miljövänliga, stilar om den "historiska" 4L:s personlighet och egenskaper, vilket ger dem en modern twist.

REDO ATT UTFORSKA ALLT

Från slutet av gatan till runt om i världen, 4ever Trophy E-Tech 100% electric Concept är en utställningsbil som används för många ändamål. Den innehåller allt som dagliga äventyrare och distansutforskare kan förvänta sig: enkla former, robust tillförlitlighet, minimalt underhåll och ett avgassystem som ger noll buller och noll CO2-utsläpp!

R5 E-Tech 100% electric Prototype

kul, fräck, teknisk, Renault!

 

Denna snart ikoniska stadsbil skriver om reglerna för att lansera R5, Super5 och R5 Turbo i framtiden. Målet är fler elbilar i Europa.

 

Som R5 förr i tiden, en populär och oumbärlig bil men med en modern twist: tyst, högteknologisk, effektiv och fräck.

100%
ellektrisk
upp tilll
400 km
räckvidd
motor
100kW
eller 136 hk

Mål 2024

Nyfiken på att få en titt på kabinen eller till och med en förhandstitt på dess produktionsversion?
En mobilapp kommer att lanseras i slutet av 2022 för att hålla dig uppdaterad med nyheter om den framtida R5 E-Tech 100% electric prototypen fram till lanseringen 2024!

DESIGNDETALJER

Ikoniska detaljer förbättras: motorhuvens luftintag omvandlas till en laddningsklaff, diskreta lysdioder driver logotypen och belysningssignaturen, infällda bakljus inspirerade av flygteknik och mycket mer. Det mjuka taket framhäver en beslutsamhet att använda innovativa material.

DESIGN

Samma R5-glädje, stil, proportioner förstärkta av en modern design: robustare hjulhus, strömlinjeformad takprofil, boxigare kaross och mer. Leendet på framsidan finns kvar... en fin liten detalj!