Original- och standardutbytesdelar

Alla funktioner i bilen underhålls med original- och standardutbytesdelar för kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet. 

Originaldelar från Renault

Renault Service

Pris, kvalitet och hållbarhet

Välj originaldelar från Renault får du garanterat rätt balans mellan pris, kvalitet och hållbarhet för bilen. Originaldelar är konstruerade och certifierade för Renaultbilar, i enlighet med standarder som uppfyller de strängaste kriterierna i fråga om tillförlitlighet, säkerhet och miljöstandarder.

Standardutbytesdelar

Renaults service

Helrenoverade originaldelar

Våra standardutbytesdelar är helrenoverade originaldelar, med samma garanti som originaldelen, till ett pris anpassat för restvärdet på Renaultbilar som är äldre än 3 år. Välj standardutbyte med ett sortiment på över 2 000 delar anpassade för underhåll av Renaultbilar som är äldre än 3 år.

 

Fabriksrenoveringen av delarna utförs enligt höga standarder så de uppfyller samma kriterier som nya produkter. På så vis kan bilen bibehålla sin urpsrungliga prestanda och vi kan stödja en hållbar utveckling.

Kontakt

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer