Helt nya TRAFIC – motorer

motorer

RENAULT TRAFIC

Motor och växellåda

Mer effekt, lägre förbrukning!

  • Helt nya TRAFIC – ny dieselmotor

Ny dieselmotor

Den nya 2,0-liters dieselmotorn i femte generationen har den senaste tekniken för att ge mer kraft (+25 hk) och större vridmoment (+ 40 Nm) med längre tillgänglighet, samtidigt som bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen hålls nere. 

 

Det gör körningen roligare och du får kontroll över den faktiska förbrukningen.

  • Helt nya TRAFIC – Extended Grip

standard

Extended Grip

Brukar du köra på utmanande vägar? Den innovativa Extended Grip-tekniken är standard för alla Trafic-modeller. Det här antispinnsystemet ger optimalt grepp.

 

Hur det fungerar? När hjulen börjar slira upptäcker systemet omedelbart att greppet är mycket lågt. Till skillnad från konventionella antispinnsystem, så minskar det inte motoreffekten. Istället låter det hjulen slira för att avlägsna snö, lera eller sand och därigenom återfå greppet och långsamt få upp farten igen.

 

Du behåller kontrollen över motoreffekten genom att trycka på
gaspedalen.

  • Helt nya TRAFIC – starthjälp i backe

Standard

Starthjälp i backe

Tack vare starthjälpen i backe kan du enkelt köra iväg i lutningar på över 10 %.

 

Hur det fungerar? Helt nya Trafic hålls automatiskt stilla i 2 sekunder, så att du har tid att starta och gasa säkert. 

AdBlue®

Helt nya TRAFIC – AdBlue

Med hjälp av AdBlue® kan du minska de förorenande utsläppen dramatiskt utan att minska motorns prestanda. Tillsatstanken på 20 liter är enkel att fylla tack vare ett lättåtkomligt lock i tankdelen till höger om förardörren. Till låg kostnad kan du enkelt fylla tanken på bensinstationen.

Stopp & Start

Helt nya TRAFIC – Stop & Start

Med det här systemet kan du minska bränsleförbrukningen och utsläppen av växthusgaser. Stopp & Start-tekniken stänger av motorn när bilen stannar (vid trafikstockningar, rödljus och så vidare) och startar sedan om den automatiskt när du lägger i en växel för att köra iväg.

ECO-läge och DRIVING ECO2

Helt nya TRAFIC – ECO-läge

ECO-läget aktiveras enkelt från instrumentpanelen och underlättar optimering av bränsleförbrukningen. DRIVING ECO2** är ett praktiskt och kul system som är integrerat i R-LINK Evolution. Systemet analyserar din körstil och ger tips om förbättrad bränsleekonomi. Körstilsindikatorn ger information i realtid som hjälper dig uppnå dina mål och köra sparsamt.

Bränsleförbrukningen är godkänd enligt en standardmetod som är densamma för alla biltillverkare och kan användas för att jämföra bilar. Faktisk bränsle- och AdBlue®-förbrukning varierar beroende på bilens användningsförhållanden, dess utrustning och din körstil. 


* Beroende på version.

 

Jämför de tekniska specifikationerna för de olika versionerna av Renault TRAFIC

Välj en kategori för att visa mått, versioner och tillgängliga motorer.

  • undefined
  • undefined

Renault TRAFIC i detalj

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 7,3 l/100km. CO2-utsläppenl. WLTP 193 gram/km.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer