chassi-platta och chassifordon

2 280 kg

maximal konverteringsvikt*

drivsystem

el eller diese

4

Blue dCi 2L effektnivåer

  

enkelhytt

dubbelhytt

låglastat volymskåp på chassi-platta

funktioner

Tillgängliga i två längder och två hjulbaser, chassi-platta och chassit kan lasta upp till 2 280 kg innan påbyggnation.
Master är lätt att konvertera och erbjuder 2 olika motoralternativ i form av Light Duty eller Heavy Duty i förbränningsmotorversionen och finns även i en E-Tech 100% elektrisk version.

brett utbud

Njut av ett brett utbud av chassi-platta och chassifordon för att möta dina behov: höjd, längd, hjulbas, transmission, el eller diesel och mer.

fler versioner

Anpassa Renault Master till dina önskemål med utbudet av tillgängliga plattformar och chassin och det omfattande nätverket av Renault Pro+-certifierade karossverkstäder

stor kapacitet

Designad för alla användningsområden och ger upp till 2 280 kg i lastvikt före påbyggnation.

praktiskt och smart

Hytten är designad för företagare och har lättåtkomliga kontroller, en 10-tums openR link-skärm,135 L förvaringsfack och mobilt kontor

mått

Finns i 2 längder, 2 höjder, nya Renault Master-plattformen och chassit anpassar sig till alla ombyggnadskrav.

anpassning

Skräddarsy nya Renault Master chassi genom att välja drivsystem, designelement, utrustning och tillbehör som passar dig.

drivlinor

Nya Master erbjuder ett omfattande utbud av drivsystem och motorer för alla typer av användning, från Blue dCi 2 L-motor - tillgänglig i 4 effektnivåer - till E-Tech 100% eldrift för långdistans- eller stadskörning.

E-Tech 100% electric

Utan CO₂-utsläpp, tyst, lyhörd och flexibel elektrisk körning. Snart tillgänglig.

E-Tech 100% electric

Med 4 prestandanivåer har dieselversionen en ny 9-växlad automatisk växellåda med lägre bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp.

det bästa med nya Renault Master

Nya Master skåpbil, som finns i olika dimensioner och drivlinor, erbjuder aerodynamik, kraft, volym och anslutningsmöjligheter med openR-länk och Google inbyggd*.

*Google, Google Play, Google Maps, Waze med flera är varumärken som tillhör Google LLC. Tillgänglighet beroende på version.

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP Master: 7,7 l/100 km, 201 g/km CO2