RENAULT RELAX PRIVATLEASING

Leasa en ny bil utan kontantinsats, låneskuld eller inbytesbil, till en månadskostnad utan överraskande avgifter.

Service, nybilsgaranti och vägassistans ingår.

RENAULT RELAX PRIVATLEASING

För dig som vill ha ett enkelt och bekymmersfritt bilinnehav

Om Renault Relax Privatleasing
Renault Relax Privatleasing är finansieringsformen för dig som vill ha ett enkelt och bekymmersfritt bilinnehav. Du leasar (hyr) din Renault till en total månadskostnad där finansiering, service och försäkring ingår. Renault Relax Privatleasing ger dig maximal kontroll över dina bilkostnader och tecknas normalt med en avtalstid om tre år.

Kontakta närmaste Renault handlare för exakt månadskostnad.

Fördelar
 • Ingen kontantinsats
 • Finansiering med Renault Privatleasing
 • Renault Försäkring med 15 procent rabatt på premien
 • Självriskkonto 300 kronor per år
 • Renault Serviceavtal med fri lånebil vid service
 • 25 öre per liter i extra drivmedelsrabatt under 3 månader med Renaultkort
 • Renault Privatleasingskydd kostnadsfritt i 3 månader

Räkna på privatleasing online

 

VANLIGA FRÅGOR OM PRIVATLEASING


Hur fungerar finansieringen?

I månadskostnaden för Renault Relax privatleasing ingår leasing, service och försäkring (kostnaden för försäkringen är individuell och inte medtagen i våra exempel). Vägtrafikskatt och bränsle tillkommer. Detta är kort vad det kostar att privatleasa bil med Renault Relax.

Du behöver inte betala en kontantinsats eller lämna in någon inbytesbil. Du behöver inte låna eller använda sparade pengar. Med Renaultkortet i Renault Relax kan du dessutom förmånligt tanka din nya Renault.

Efter sedvanlig kreditprövning tecknar du ditt leasingavtal. Efter 36 månader (tre år), när leasingavtalet är slut, lämnar du tillbaka bilen till din bilhandlare och leasar en ny Renault.

Hur beräknas månadskostnaden?

Månadskostnaden beräknas på bilens pris, aktuell rörlig ränta, kostnader för försäkring, underhållsservice samt bilens restvärde i förhållande till körsträckan. När du har valt extrautrustning och angett din planerade körsträcka kan din bilhandlare beräkna din leasingkostnad per månad. Månadskostnad plus vägtrafikskatt plus bränsle. Så får du kontroll över din bilekonomi.

Vad ingår i serviceavtalet för min leasingbil?

Naturligtvis ingår ett serviceavtal när du väljer Renault Relax Privatleasing och just nu utan kostnad. Även nya bilar mår bra av regelbunden omvårdnad och därför ingår ett 3-årigt servicepaket i leasingavtalet. Med fri lånebil när du utför intervallservice enligt Renaults planerade underhållsprogram. Tre års fri vägassistans ingår också.

Renault Relax serviceavtal innehåller:

 • Byte av motorolja/oljefilter/packning

 • Säkerhetskontroller

 • Slitagekontroller

 • Intervalltillägg, till exempel kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem

 • Funktionalitetskontroller

Hur fungerar försäkringen vid privatleasing? Vad ingår?

När du privatleasar en Renault så ingår det en Personvagnsgaranti. Det är Renault Försäkring som tar hand om en eventuell händelse som Personvagnsgarantin gäller för. Det kan till exempel vara kollision, skadegörelse eller viltolycka. Det innebär att du som kund endast behöver teckna halvförsäkring.

Väljer du privatleasing så tillkommer försäkring under hela leasingperioden. Försäkringen innehåller halvförsäkring och självriskeliminering djurkollision. Du kan självklart även komplettera försäkringen med någon tilläggsförsäkring, till exempel Tilläggspaketet där bland annat hyrbil och nyckelförsäkring ingår.

Vid val av Renault Relax Privatleasing får du dessutom 15 % rabatt under leasingperioden och samtidigt får du ett självriskkonto där vi avsätter 300 kr per år (högst 900 kr) via Renault Försäkring. Dessa pengar kan du nyttja om du får en skada som ersätts av försäkringen. Vill du läsa mer om våra försäkringar gör du det på Renault Försäkrings hemsida renaultforsakring.se.

Vad händer när jag lämnar tillbaka min leasade bil?

Du behöver inte sälja bilen själv eller bekymra dig för bilens värdeminskning. Istället kan du provköra nya bilmodeller och leasa en ny bil.Kanske upptäcker du att dina behov har ändrats. Sportmodellen byts mot en familjebil. Eller tvärtom. Om du har kört mer än den planerade körsträckan kan det tillkomma en avräkningskostnad för de extra milen. Även kostnader för eventuella skador kan tillkomma. Vårt tips är att vårda din leasade bil som din egen.

VÄLJ RÄTT LEASINGBIL

Privatleasa småbil 

Välj en småbil som privat leasingbil om du vill ha en säker, pålitlig bil med en låg leasingkostnad.

Kanske vill du skaffa din allra första bil, men vill undvika dyra kontantinsatser och krångliga låneavtal? Då är billig leasing ett smart alternativ.

Att privatleasa en småbil är ett billigt och klimatsmart sätt att köra. Renaults småbilar erbjuder säker och smidig körning på både landsväg, motorväg och i innerstad. Genom ständig förbättring och innovation kan Renault nu erbjuda bland de bästa, rymligaste och mest moderna småbilarna på marknaden. Och genom Renault Relax Privatleasing är tröskeln till att ha din egen Renault lägre än någonsin.

Du kan leasa Renault Clio, vår populära småbil. Clio har tagit Sverige och Europa med storm, och stoltserar med mer utrymme, fler motoralternativ och mer moderna innovationer än föregående modell. Clio är dessutom den billigaste leasingbilen i vårt sortiment, och erbjuder mycket bil för liten kostnad.

Privatleasa elbil

Elbilar är det mest miljösmarta och energieffektiva sättet att köra. Har du funderat på en elbil, men varit osäker på om det passar dig?

Zoe E-Tech electric är på många sätt den ultimata eldrivna vardagsbilen. En helt eldriven småbil med lång räckvidd och hög säkerhet. Eftersom du prenumererar på en bil istället för att köpa den får du chansen att uppleva din Zoe fullt ut, utan att behöva belåna dig själv eller investera dyra kontantinsatser.

Med Zoe får du samma körglädje, samma komfort och samma härliga designkänsla som du förväntar dig av en Renault. Samtidigt får du också en klimatsmart bil med oerhört låga driftskostnader. Passa på att privatleasa en elbil idag.

Privatleasa familjebil

Med arbete, hem och familj att tänka på kan ett bilköp snabbt bli en utmaning. Du vill ha en trygg, säker och rymlig bil som lever upp till hela familjens behov. Samtidigt måste det få plats i ekonomi.

Kanske har du precis köpt ett hus, och vill slippa ta på dig fler lån höga med höga kontantinsatser. Kanske har du redan en bil, men i och med att familjens behov växer så behöver ni en till bil i hushållet för att kunna utföra alla ärenden. Då kan det vara smart att privatleasa din nya familjebil.

Med privatleasing slipper du ta ut ett extra lån för din bil. Leasing kan också underlätta i vardagen genom att försäkring, service och vägassistans ingår.

Att långtidshyra är ett okomplicerat och bekymmersfritt. Renault har flera trygga, pålitliga familjebilar som erbjuder högsta möjliga komfort och körglädje. Ett bra alternativ är vår populära familjebil Megane Sport Tourer - en praktisk och mångsidig familjekombi.

Privatleasa SUV

SUV är biltypen för dig som behöver mer. Mer kraft. Mer utrymme. Mer funktionalitet, säkerhet och utrustning. När du väljer att leasa en SUV från Renault får du precis det.

En privatleasad SUV är en perfekt bil för dig som har en aktiv fritid. Du får en stark, sportig och mångsidig bil som kommer vara en trogen kamrat på resan. Samtidigt slipper du bekymra dig allt för mycket om ditt bilägande, så att du istället kan fokusera på nästa stora äventyr. Leasingavtalet innebär att du slipper höga kontantinsatser och krångliga lån. Och service, försäkring och mycket mer ingår i din leasingkostnad.

För dig med stark personlig stil kan Captur vara rätt leasingbil. Captur är en elegant SUV som osar attityd och sportig kraft. Det är en bil som möter alla behov, och erbjuder bästa möjliga körupplevelse, samtidigt som den tacklar alla hinder.

Du som kräver en särskilt mångsidig SUV vill leasa en Kadjar. Bilen är utrustad med högpresterande, bränslesnåla motorer som ser till att du tar dig fram så effektivt som möjligt. Möjligheten att växla mellan två- och fyrhjulsdrift gör det lika enkelt att köra på motorväg som i svårare terräng.