Renault garanti

för ett tryggt ägande

3 års tillverkargaranti

 Renaults transportbilar kommer med 3 års tillverkargaranti för ett tryggt ägande. Behöver någon del bytas eller repareras på grund av tillverkningsfel görs det kostnadsfritt hos valfri auktoriserad återförsäljare. Du har dessutom fri vägassistans under hela tillverkargarantin. 

Garantin består av:
2 års fabriksgaranti
Gäller i två år efter bilens första leveransdatum, oavsett körsträcka. Garantin följer med även om bilen byter ägare. För att garantin ska gälla behöver bilen servas enligt Renaults serviceschema och med Renault originaldelar, eller delar som uppfyller Renaults krav och specifikationer.
1 års förlängd garanti
Gäller tills bilen är tre år eller maximalt körts 100 000 km, beroende på vad som inträffar först.. Den förlängda garantin är undantagen lack, slitagedelar, inredning, ratt, hjul och kaross. 

Välj Care Pro service- och reparationsavtal för extra trygghet
Care Pro är ett service- och reparationsavtal som inkluderar service enligt bilens ordinarie serviceschema samt byte av slitagedelar. Dessutom ingår Renault vägassistans som kan hjälpa dig dygnet runt, alla dagar i veckan, allt för att din verksamhet inte ska stanna upp i onödan. Väljer du företagsleasing som finansieringsalternativ ingår Care Pro som standard. 

läs mer om Care Pro

övriga garantiområden


3 års lackgaranti
Täcker lackdefekter som godkänts av Renault på bilar upp till 3 år, bilens allmänna skick tas i beaktande. 

upp till 12 års rostskyddsgaranti
Rostskyddsgarantin gäller i 12 år och med en obegränsad körsträcka för Renaults transportbilar, med undantag för Master och Master E-Tech 100% electric som har sex års rostskyddsgaranti och obegränsad körsträcka. 

upp till 8 års drivbatterigaranti
Garantin för drivbatteriet i våra eldrivna fordon gäller i 8 år eller upp till 160 000 km beroende på vilket som inträffar först, med en hälsostatus (SOH - State Of Health) på minst 66% - 70% beroende på modell. 

Har du frågor om garanti? Kontakta någon av våra återförsäljare för råd och hjälp.

kontakta återförsäljare