image

Tjänstebilar

Nya Captur plug-in hybrid

företagsleasing

Nya Captur Zen E-Tech plug-in hybrid 160

Business Relax Leasing (rek): 2 399 kr/mån exkl. moms inkl Care Pro service & reparationsavtal *

Företagspris: (rek): 304 100 kr inkl. moms (avdrag klimatbonus 27 510 kr ej medräknad)**

Förmånsvärde: 1851 kr netto/mån***

 

 • Renault CAPTUR Plug-in hybrid

Ingår:

 • EASY LINK med 7-tumsskärm med navigation: uppkopplat multimediasystem med 7-tums pekskärm, kompatibelt med Android Auto™(1) och Apple CarPlay™, Bluetooth®, USB- och AUX-ingångar
 • 10” anpassningsbar förardisplay
 • Parkeringssensorer fram & bak inkl. Backkamera
 • Pure Vision-strålkastare med LED fram och bak
 • Aktiv panikbromsning med fotgängar- och cyklistavkänning (AEBS City + Inter Urbain + Fotgängare)
 • Renault automatiskt nödsamtal: automatisk uppringning vid olycka eller via SOS-knapp (112)
 • Aktiv-filhållningsassistansIgenkänning av vägskyltar
 • Nyckelkort med handsfreefunktion
 • Automatisk luftkonditionering
 • … och mycket mer.
läs mer om Captur E-Tech
Renault Captur E-Tech plug-in hybrid multi-sense
4 anledningar till att välja E-TECH plug-in hybrid
Captur E-Tech kan laddas hemma eller på en offentlig laddstation.
E-Tech-laddhybrider har ett batteri på 9,8 kWh (400 V) med en räckvidd på upp till 50 km (WLTP*)
Kontrollera batterinivån i nya Captur E-Tech med hjälp av MY Renault appen.
Njut av minskade kostnader vid laddning jämfört med bensin/diesel & minskade underhållskostnader

*Vid en blandad WLTP-cykel WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): det här nya protokollet ger resultat som närmare återspeglar den faktiska vardagliga användningen än de som uppnås med NEDC-protokollet.

Tjänstebil för dig som företagare

 • Renault CAPTUR Plug-in hybrid

Våra leasingalternativ för företagare

Genom våra olika leasingalternativ erbjuder vi den kompetens och finansiella styrka som krävs för att ge ditt företag de bästa villkoren och skräddarsydda finanslösningar för de flesta behov.

Vårt avtal innebär:
 

 • Inga avgifter, varken uppläggnings- eller aviavgifter.
 • Företaget slipper binda kapital
 • Enkel budgetering
 • 50% av momsen är avdragsgill
 • Välj mellan fast eller rörlig ränta
 • Låg försäkringspremie i Renault Försäkring
 • Samla företagets bilkostnader på Renaultkortet för enklare budgetering och uppföljning
   

Tjänstebil för dig som anställd

 • Alt Image C29

Hur fungerar det egentligen med tjänstebil som anställd?

Om det är din första tjänstebil vill du säkert lära dig vad det innebär att ha en tjänstebil, hur förmånsvärdet och skatten beräknas.

Skatteverket beräknar förmånsvärdet på tjänstebilen genom bland annat nybilspriset för årsmodellen. Varje år får generalagenter och biltillverkare lämna in uppgifter till Skatteverket om nya bilmodeller och nybilspriser som samlas i Skatteverkets nybilsprislista. Om det behövs kompletteras prislistan under året.


Det gäller både för dig som ska köpa bil till ditt eget företag och för dig som anställd och har ett tjänstebilserbjudande. Visste du förresten att värdeminskningen är bilägarens största kostnad och risk? Den oron kan du släppa direkt när du väljer tjänstebil. I stället får du möjlighet att köra en bättre bil och byta till en ny bil var tredje eller fjärde år, när pågående avtalstid är slut.

 • Alt Image C29

100% elektrisk räckvidd på upp till 65 km (WLTP*)

E-Tech-laddhybrider har ett batteri på 9,8 kWh (400 V) med en räckvidd på upp till 65 km (WLTP)* i helt elektriskt läge under en stadskörningscykel.Genom att kombinera två elmotorer med en förbränningsmotor kan E-Tech-bilar starta helt på el, utan att behöva förlita sig på förbränningsmotorn. Med det här batteriet med högre kapacitet är det ett rent nöje att köra en hybrid.

 

 

*Enligt WLTP-körcykeln. Körning på el är möjlig upp till 135 km/h.

 • Ladda din nya Renault CAPTUR Plug-in hybrid

Ladda batteriet samtidigt som du kör

E-Tech plug-in hybrider har batterier med högre kapacitet som laddas genom regenerativ bromsning. Men för att kunna utnyttja alla funktionerna till fullo behöver du ansluta dem till en strömkälla och ladda dem som elbilar.

Laddhybrider kan anslutas till en strömkälla i offentlig laddstation, som finns i vissa parkeringshus, vid bilpooler, serviceställen längs motorvägar och även hos vissa återförsäljare.


Du kan också ladda plugin-hybriden till ett vanligt eluttag i hemmet eller till en laddbox konstruerad för snabbare laddning.

 • MY Renault

Gör dina resor enklare med våra uppkopplade tjänster

Kontrollera batterinivån i nya Captur E-Tech. Schemalägg laddning under tider med lågtaxa och värm i förväg upp passagerarutrymmet till den idealiska temperaturen.

skaffa MY Renault här

Kontrollera tillgängligheten hos din Återförsäljare då vissa modeller kan ha begränsningar i antal, tillval eller säljperiod.

Vanliga frågor och svar om tjänstebil

Captur E-Tech: Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 1,5 l/100 km. CO2-utsläpp enl. WLTP: 30 gram/km. vid blandad körning. Captur E-Tech kvalificerar sig som en klimatbonusbil och är således berättigad till den vid 1/7-2018 gällande beräkningen av statlig (preliminär bonus 27 510 kr vid 30g Co2) så länge anslag finns. Bonus till klimatbonusbilar är ett statligt incitament som är oberoende från Renault och med förbehåll för begränsningar och villkor som bestäms av transportstyrelsen. Läs mer på transportstyrelsen.se.
   

* Business Relax Leasing: rek. pris exkl. moms inkl.företagsrabatt, månadskostnad inkl. Care Pro service & reparationsavtal totalt 60.000 km,  baserat på 30% särskild leasingavgift, rörlig ränta (sept-2021), 36 månader, 50% restvärde (ZOE 45%). Kostnad för Renault Försäkring tillkommer till rabatterat pris. Samtliga priser är rekommenderade och gäller kundorder med registrering senast 31/12 2021. Med reservation för lokala avvikelser. Klimatbonus är ej inräknad i kalkylen.

 

** Samtliga priser är rek. priser inkl. företagsrabatt och gäller kundorder med registrering t.o.m. 31/12 2021. Med reservation för lokala avvikelser.  Avdrag klimatbonus är ej inräknad. Observera även att dessa inte går att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilarna på bilden är extrautrustade.

 

*** Förmånsvärden är beräknade netto baserat på 50% marginalskatt och baseras på inkomstår och tillverkningsår 2020 och gäller från 1/1 2021. 

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer