image

SUV från Renault

Högre insteg. Bättre sikt. Mer utrymme. En Renault SUV innebär mångsidighet, komfort och körglädje i förförisk och djärv design.

SUV

Stora bilar med hög komfort

I Renaults SUV bilar åker du alltid i första klass. Och komforten är en del av arkitekturen.

Våra SUV-modeller är rejäla bilar med högre markfrihöjd, vilket innebär ett högre insteg, en förbättrad sikt och ett rymligt innerutrymme i både kupé och passagerarsäten. Njut av en interiördesign med moderna och eleganta detaljer.

Med en högteknologisk instrumentbräda och med bekväma skålade säten som har breda nackstöd och alla inställningsmöjligheter du önskar garantera högsta möjliga komfort och körglädje. En SUV är perfekt för dig som vill kunna växla mellan smidig stadskörning i veckorna, och äventyr i hårdare terräng på helgerna.

 

SUV, eller Sport Utility Vehicle, har blivit ett samlingsnamn för bilar av större modell med hög markfrihöjd som även passar för stadskörning.

 

 

Renault KADJAR SUV

Nya Renault CAPTUR

Renault CAPTUR är en SUV som förenar funktionalitet och elegans i en kompakt, väldesignad SUV. Renault CAPTUR erbjuder en modern och säker körupplevelse, som kombinerar attityden hos en SUV, mångsidigheten hos en MPV (Multi Purpose Vehicle) och den härliga körupplevelsen hos en sedan. En bil som möter alla behov.

 

Med sin moderna, eleganta design blir Renault CAPTUR en syn på vägarna. De mjuka, flytande linjerna, och det sportiga, robusta utseendet, innebär ett formspråk som bjuder in till äventyr. Renault CAPTUR erbjuder dessutom stor frihet för att uttrycka din egen personliga stil. Ta möjligheten att själv välja färg och fälgar, och att byta ut klädsel, paneler, ratt och mittkonsol helt efter egen smak.

Upptäck

Nya Renault KADJAR

Nya Renault KADJAR är en sann gladiator på vägarna. Den är effektiv, kraftfull, praktisk, och fullt utrustad för att bjuda på en show. Sväva fram över motorvägen, växla till fyrhjulsdrift och hantera svårare terräng – allt utan att tumma på komforten. Nya Renault KADJAR är en SUV redo för alla väder och alla väglag.

 

Robust, atletisk, bestämd – Nya Renault KADJAR har en design som kommunicerar kraft. Och det är mer än bara på ytan. Nya Renault KADJAR är utrustad med högpresterande, bränslesnåla motorer, vilka innehåller en mängd tekniska innovationer som garanterar hög prestanda och effektivitet. Detta samtidigt som du får en trygg och lugn körupplevelse genom smart förarassistans och högsta möjliga säkerhet.

Upptäck
Renault KOLEOS Suv

Nya Renault KOLEOS

"Vår utmaning var att föreställa oss en SUV som inte bara är elegant, men också modern och dynamisk. Vi accentuerade täta, kraftfulla, horisontella linjer kombinerat med hög markfrigång. Nya KOLEOS utstrålar en inre styrka."

 

Laurens van den Acker - Senior Vice President Corporate DesignEn utveckling inom fordonsdesign och teknik.

 

Med det utrymme och den komfort som måste upplevas för att förstås sätter Nya KOLES en ny standard vad gäller SUV.

Upptäck
 • SubPrefooter Icon

  5 års garanti på personbilarvi garanterar ett tryggt bilköp

 • SubPrefooter Icon

  Prova modellensom du vill ha

 • SubPrefooter Icon

  Kör med självförtroendemed Renault-garantier

 • SubPrefooter Icon

  Gör livet enklaremed MY Renault