image

Sportvagnsdagen 2021 presenteras av Alpine / Renault Sport

Bankörning i egen bil och provkörning av Alpine och Renault Sport-modeller

Renault MEGANE R.S
Renault Alpine

sportvagnsdagen 10 JUNI 2021

EN BANDAG FÖR ALPINE/RENAULT SPORT ÄGARE OCH SPORTVAGNSÄLSKARE

Välkommen till en fartfylld dag på Arlanda Test Track! Vi är glada att bjuda in till detta event där du får köra på bana i egen bil samt provköra Alpine och Renault Sport-modeller. Varmt välkommen!

Boka in den 10:e juni för en fartfylld bandag på Arlanda Test Track!

 

Efter fjolårets lyckade evenemang, är vi mycket glada över att även 2021 kunna genomföra en bandag i norra Stockholm med ALPINE och RENAULT SPORT i rampljuset. Dagen bjuder på bankörning i egen bil och självklart finns de senaste nyheterna från ALPINE och RENAULT SPORT på plats.

Varmt välkommen!

 

Datum:         10 juni 2021

 

Plats:             Arlanda Test Track (se karta)

 

Tider och priser:

Insläpp vid grindarna på nedanstående tider följt av en obligatorisk förargenomgång.

Insläpp 1: 13.00 – Förargenomgång 13:30
Insläpp 2: 16:00 – Förargenomgång 16:30

Pris: 600 kr per förare. 

 

Antal platser: totalt 60 platser, först till kvarn gäller.

På grund av rådande COVID-19 omständigheter förbehåller sig arrangören rätten att fördela deltagarna på anvisade platser. Vi håller avstånd till varandra och är man sjuk stannar man hemma. För att begränsa folkmängden och smittspridningsrisken tillåts inga åskådare utan endast förare och deras bil.

 

Anmälan sker via formuläret längre ner på sidan.

Ange för- och efternamn, e-postadress, telefonnr samt bilmärke och modell du kommer att närvara med. När vi mottagit din anmälan kommer du att få ett mail med betalningsinstruktioner till den angivna e-postadressen.

 

Betalning sker via bankgiro och ska vara oss tillhanda senast den 05/06/2020.

Vi bekräftar din plats via mail så snart betalningen gått in.

 

Säkerhet & försäkring: 

All körning sker på egen risk. Hjälm är obligatorisk vid bankörning. Endast gatbilar som är besiktade, påställda och försäkrade tillåtna. Deltagarna är försäkrade för personskador i samband med eventet. Skador på bilar, anläggningen och övrigt material omfattas inte.

Anmäl dig här:

I år har intresset varit jättestort och eventet har blivit fullbokat.

Renault Alpine
Megane-rs-
Megane RS

Megane

Megane R.S.

Gör tillvaron mer spännande!

Gör dig redo att ge dig ut på banan! Slanka former, bredare skärmar, exklusivt Cup-chassi, en helt ny gråsvart inredning, sofistikerade detaljer och exklusiva färger … Med funktioner direkt inspirerade från motorsportvärlden visar nya Megane R.S  Trophy upp sin sportiga stil. Redo? Kör!

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer