image

Optimalservice

Från 1195 kr*

för bilar 2012 eller senare.

Välkommen till en lite enklare och mycket billigare service

 Har du en Renault personbil (ej Renault Sport) som fyllt 5 år eller mer och har ett serviceintervall om 1 år?* Grattis. Då kan du börja spara pengar på bilens underhåll på riktigt.

 

Vi i Renaultverkstaden har nämligen tagit fram en lite enklare service som är  särskilt anpassad till lite äldre bilar, utan att för den skull tumma på våra höga  kvalitetskrav. Vartannat år behöver du en enkel service (A-service) och betalar då  endast från 1 195 kr, vartannat år behöver bilen en mer omfattande service (B-service) och då är kostnaden något högre från 1 995 kr. Den enda skillnad du kommer att märka är att servicen är betydligt billigare än tidigare.

  • Optimalservice - 1195 kr

Kan det vara marknadens lägsta pris på service på din Renault?

Optimalservice är prissatt så lågt för att du inte ska behöva lägga tid på att leta efter ett bättre erbjudande. Det är ju hela idén med den auktoriserade Renaultverkstan – att vi kan hjälpa dig med allt gällande din bil – och alltid till mycket konkurrenskraftiga priser.

 

Om du betalar din service med CarPay/Renaultkortet kan du fram till och med 31/12 2021 dela upp betalningen på 12 månader. Räntefritt såklart.

 

*Ingen regel utan undantag. Det finns en mängd faktorer som styr vilken typ av service din bil behöver, men i huvudsak avgör din bils serviceintervall, varje år eller vartannat år. Din Renaultverkstad har alltid koll på vilken servicetyp som gäller din bil.
Priserna är rekommenderade, varje återförsäljare har rätt att sätta sitt eget pris.

boka nu
  • Renaultkortet

Renaultkortet och appen CarPay är speciellt framtagna för att passa dig som äger och kör en Renault. Naturligtvis ingår en mängd förmåner och fram till och med 31/12 2021 kan du dessutom dela upp betalningen av service under hela 12 månader. Inga avgifter. Ingen ränta.

 

skaffa Carpay här

Vad betyder det att din Renault har A- och B-service?

Service är ett dels ett underhåll, dels en kontroll av bilens funktioner, för att se till att bilen mår bra och för att förebygga kostsamma reparationer. I stort sett alla Renaultbilar i Sverige som är registrerade under 2012 eller senare behöver enligt bilens serviceprogram service varje år. Vartannat år behöver bilen lite mindre omfattande åtgärder (A-service från 1 195 kr). Vartannat år behöver bilen en service med normal omfattning av åtgärder (B-service från 1 995 kr), där bland annat olje- och filterbyte ingår.  

  • Renaultmekaniker

Vi håller koll på vilken service som är aktuell för din bil. Det kan du spara pengar på.

När du gör din service på en Renault-verkstad läggs all information om din service in i vår databas om din bil. Det betyder att nästa gång det är dags att göra service, så vet alla Renaultverkstäder i Sverige om det är dags för en A- eller B-service..

 

När du gör din service på en verkstad utanför Renaultnätverket, har verkstaden ingen information om vilken service som gjordes senast, om den utfördes på en annan verkstad. Det vanliga är därför att dessa verkstäder alltid utför den stora servicen, för säkerhets skull… vilket i förlängningen gör servicekostnaden onödigt dyr för dig.

boka här

Rätt stämpel i serviceboken ger ökat värde vid försäljning

När det är dags för dig att byta ut din Renault, kommer du upptäcka att du får fler och bättre betalande intressenter, om din servicebok är fylld med stämplar från din Renaultverkstad. Efter utförd Optimalservice får din servicebok samma stämpel som efter en Renault Originalservice.

  • Renaultmekaniker

Enbart utbildade Renaultmekaniker

En Renaultmekaniker lägger allt sitt fokus och all sina arbetstid på Renaultbilar. Det säger sig självt att ingen annan bilmekaniker kan lika mycket om din bil som en Renaultmekaniker. Visst är det skönt att veta att bilen är i säkra händer.

Styr din bilvardag med mobilen

Med Renaults digitala tjänster får du en riktigt nära koppling till din bil. Tjänsterna finns både som appar och som webbtjänster. Här hittar du viktig fakta om din bil, allt samlat på ett ställe, och alltid nära till hands. Dessutom hittar du en mängd praktiska tjänster och funktioner som underlättar bilvardagen för dig.

  • MY Renault

MY Renault

Med MY Renault underlättar du din bilvardag genom att du får allt om din bil samlat på ett ställe. Bland många praktiska funktioner kan nämnas att du får meddelande när det är dags för service. MY Renault finns både som app och som webbtjänst.

skaffa MY Renault
  • Renault Car Pay

CarPay

Appen CarPay är ett smart hjälpmedel i vardagen med din bil. Du har via mobil eller dator full koll på dina betalningar, bonus och erbjudanden. Fram till och med 31/12 2021 kan du betala din service med CarPay, och dela upp betalningen på 12 månader. Inga avgifter. Ingen ränta.

 

skaffa Carpay
  • Renault Försäkrings app

Försäkringsappen

Med Renault Försäkrings app gör du livet lite enklare när bilägandet är
som svårast. När bilen råkat ut för en skada, fotar du skadan via appen, och
får skadan bedömd utan att behöva åka till verkstaden. Du kan även göra en
skadeanmälan via vår hemsida.  

skaffa appen här

Kontakt

För att boka ditt verkstadsbesök, kontakta din Renaultverkstad direkt eller använd vårt verktyg ”Hitta verkstad”.
Skulle det dyka upp något du undrar över så kan du kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig.

Renault verkstad

RING DIN RENAULTVERKSTAD

Renault kontakt

HITTA VERKSTAD
NÄR DU HITTAT DIN VERKSTAD, RING OCH BOKA.

Renault kontakt

RING 0771-34 56 66
VÅR KUNDSERVICE HJÄLPER DIG VID FRÅGOR.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer