image

Renaults varumärke

Vår passion är det som inspirerar och motiverar oss i vardagen. Vår passion hjälper våra kunder att få utlopp för sin egen passion genom våra produkter och tjänster.

Passion for life

Vad gör oss annorlunda?

Renaults TREZOR-koncept

French Design

Sensuell och varm design, både på insidan och utsidan, och innovativa koncept som utmanar status quo. Det är vad vi kallar French Design. 

Renault kupéinteriör

Easy Life

En upplevelse för våra kunder som gör livet enklare så att de kan uppskatta det mer.

Vår expertis

  • Megane R.S.

R.S.

Motorsport finns i hjärtat av vår historia. Från Formel 1 till Renault Sport Series. Vi drivs av passionen att tävla.

 

Vår unika lista över utmärkelser är frukten av vår expertis och våra kunskaper. Utifrån vår expertis på racingbanorna världen över är vårt mål att ge dig det bästa inom RS teknik från vårt utbud av sportbilar.

upptäck R.S. utbudet
  • Renault ZOE

Renault Z.E.

Som pionjärer och marknadsledare inom eldriven mobilitet vill vi med vårt utbud av produkter, lösningar och specialframtagna tjänster göra den dagliga användningen av helelektriska bilar ännu lättare och mer tillgänglig.

 

Ingen stress, inga utsläpp under användningen, lätta att använda och ladda – vårt utbud av bilar för privat- och företagskunder tillgodoser dina vardagsbehov samtidigt som du antar dagens och morgondagens miljöutmaningar.

upptäck Z.E. utbudet
  • Renaults utbud av företagsbilar

Renault Pro+

Renault Pro+ är ett utbud av företagsbilar och tjänster samt ett nätverk för våra företagskunder.

 

Vår ambition? Att underlätta din tillvaro med lösningar som tillgodoser dina verksamhetsbehov och förbättrar din effektivitet. 

läs mer om Renault Pro+

Vår teknik

Renault R-LINK

R-LINK

R-LINK 2 och R-LINK Evolution, från vårt utbud av integrerade multimediasystem, ger en intuitiv och uppkopplad körupplevelse.

Renault MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

Aktivera MULTI-SENSE från den integrerade R-LINK 2-surfplattan och få full kontroll över all körteknik i bilen.

Renault 4CONTROL

4CONTROL

Ha kontroll över bilen under alla förhållanden med den exklusiva 4CONTROL-tekniken och få en unik körupplevelse.

Kvalitet – vårt dagliga åtagande

  • Renaultkvalitet

I över 120 år har vi funnits vid er sida för att underlätta era vardagsresor. Er tillit till oss är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta framåt.

 

Därför säkerställer vi att alla våra bilar och tjänster uppfyller våra kvalitets- och hållbarhetskrav, från designen till servicen hos våra återförsäljare och verkstäder. Att du är nöjd är vår högsta prioritet. 

Vill du upptäcka vårt utbud?

Personbilar

upptäck

Vårt utbud

våra personbilar
Utbud av konceptbilar

utforska

Vårt utbud av konceptbilar

alla våra konceptbilar

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer