image

Renault i Sverige

Renault Nordic AB importerar Renault bilar till Sverige sedan år 2008. Våra 167 auktoriserade Renault-återförsäljare, som finns över hela landet, hjälper dig med allt som gäller din Renault.

Renaults historia

Verksamheten i Sverige

Renault Nordic AB är ett helägt dotterbolag till Renault SAS i Paris som startade 2007 i Norden. Sedan 2008 har Renault Nordic AB egen operativ verksamhet. Vi säljer personbilar, lätta transportbilar och reservdelar – och vi ger din Renault service.

Renault karriär

Karriär

Vill du veta mer om verksamheten i Brasilien? Vill du veta vem som är chef för Renault i ditt land? I det här avsnittet finns all information du behöver.

Groupe Renault

Renaultkoncernen

Vi är ett internationellt företag med franska rötter och rik historia som sträcker sig mer än 115 år bakåt i tiden.

Renault – nyheter

Nyheter från Renault

Vad händer hos Renault? Vi har alltid mycket spännande på gång. Utforska nyheterna om våra bilmodeller, lanseringar, evenemang, racingtävlingar, innovationer, utmärkelser och mycket annat.

Upptäck mer från Renault

Groupe Renault

nyheter

De senaste nyheterna om Renault i Frankrike

nyheter
Renaults modellutbud

modellprogram

Vårt modellprogram

modellprogram

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer