MEGANE R.S. Trophy -sportbil

design som förbättrar prestandan

NYA RENAULT MEGANE R.S. TROPHY

utvändig design

Tävlingsinspirerat sportigt utseende

Nya Megane R.S. Trophy sticker ut med sin muskulösa profil, sitt sportiga utseende och sina många funktioner utvecklade från motorsportvärlden.

MEGANE R.S. och MEGANE R.S. Trophys exteriör
MEGANE R.S. exteriörprofil – fälg
MEGANE R.S. exteriör bakparti

styrkor

Sportsedanen

Nya Megane R.S. Trophy slår an tonen för sportsedaner, på såväl insidan som utsidan.

MEGANE R.S. Trophy framparti

Stötfångare med F1-inspirerat blad, bikakeformad kylargrill med R.S.-dubbeldiamanten med mera: nya MEGANE R.S. Trophy har en sportighet som tål att jämföras.

LED-strålkastare – MEGANE R.S. Trophy

Nya Megane R.S. Trophy har högeffektiv belysning. Som en nick åt bilsporten har de ytterligare strålkastarna, som är formade som schackrutiga flaggor, R.S. Pure Vision-teknik. 

Interiör – instrumentpanel – Renault MEGANE R.S. Trophy

Sportig instrumentpanel med 10,2-tums anpassningsbar förarskärm och 9,3-tums EASY LINK-multimediaskärm, R.S.-specifik läderklädd ratt med paddlar*, förkortad växelspak, aluminiumpedaler, exklusiv gråsvart inredning med mera. Kombinera glädje och prestanda!

 

* EDC-växellåda.

invändig design En exceptionellt sportig interiör

Exklusiv Recaro-stolarna med Alcantara©-klädsel, påkostade material, sofistikerad finish och distinkta detaljer kännetecknar Renault Sports identitet … Väck din inre racingförare till liv på den sportiga förarplatsen i nya Megane R.S. Trophy!

Nya Renault MEGANE R.S. Trophy i detalj

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 8,2 – 8,5 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 185-192 gram/km.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer