image

Renault Sport

Renault och motorsportvärlden har alltid delat historia. Utforska vårt utbud av Renault Sport-modeller. 

MEGANE R.S.
rek.pris 437 900 kr  *
MEGANE R.S. R.S. Trophy TCe 300 EDC
*ordinarie pris

Upplev körglädjen med vårt stora utbud av sportbilar

En snabb sedan, en kraftfull stadsbil, en Sport Tourer … Upplev mångfalden av modeller som våra Renault Sport-experter har tagit fram för att du ska kunna välja en bil som möter dina behov och förväntningar. Redo att anta utmaningen? Sätt dig bakom ratten i din drömsportbil och väck föraren i dig!

 

Gör sportkänsla till en del av din vardag med Renault Sport

Drömmer du om att köpa en sportbil? Design, motorer, utrustning och tillbehör … Både insidan och utsidan av våra sportbilar hänger definitivt ihop med motorsporten, men de fungerar också perfekt för ditt vardagsliv. Upplev nya sensationer med Renault Sport!

 

Renault Sports kunskap tillgänglig för alla

Chassi, motorer, växellåda, teknik … Våra experter på Renault Sport har inte lämnat något åt slumpen för att krydda din vardagspendling. Med många delar från motorsporten, kan du utmana dina begränsningar och göra dig beredd för ett tillstånd av glädje och sportmannaskap.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer