MEGANER.S. Lines exteriör

R.S Line

NYA RENAULT MEGANE
  • MEGANER.S. Lines exteriör

Släpp fram din sportiga sida

Nya Megane avtäcker den nya R.S. Line-versionen, med en unik sportig design.

MEGANE R.S  Line exteriör framifrån
MEGANE R.S  Line exteriör bakifrån
MEGANE R.S  Lines interiör

Exklusiv design och utrustning

MEGANER.S. Lines exteriör

En design som hämtat inspiration från Renault Sports värld: på utsidan …

F1-läpp, bikakeformad stötfångare, 17-tums Montlhéry- eller 18-tums Magny-Cours-lättmetallfälgar, aerodynamisk spoiler … Med inspiration från Renault Sport-modellernas ikoniska koder har Megane R.S. Line en omisskännligt sportig och dynamisk personlighet. Redo för nya äventyr?

Ratt, interiör – MEGANE R.S. Line

… och på insidan.

Har du någonsin undrat hur det känns att vara Formel 1-förare? Ratt klädd med perforerat läder och smyckad med den dubbla R.S.-diamanten, racingpedaler i borstat aluminium, sportstolar med förstärkt sidostöd … Slå dig ned på den sportiga förarplatsen och gör dig redo för en upplevelse som ingen annan. Klara, färdiga, gå!

Instrumentpanel, interiör – MEGANE R.S. Line

Exklusiv inredning

Med sin svarta interiör och sina strama röda dekorsömmar, instrumentpanel med kolfiberpanel, svart innertak, Alcantara®-klädsel med synlig stickning och högkvalitativa material genomsyras interiören i nya Megane av elegans in i minsta detalj.

Megane i detalj

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 4,6 – 6,1 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 121 – 139 gram/km.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer