MEGANE kompakt sedan

NYA RENAULT MEGANE

rek.pris 282 000 *
MEGANE R.S. Line TCe 140 GPF
erbjudanden

design Den kompakta halvkombin

Harmoniska linjer, utmejslade former och sofistikerade detaljer … Attraktiva och dynamiska nya Megane gör ett djärvt intryck med sin ännu mer sofistikerade silhuett och högteknologiska interiör. Redo att fånga allas blickar?

 

upplevelse i bilen

Innovationer som ökar välbefinnandet

Optimera upplevelsen vid vardagskörning med vår teknik: Renault EASY DRIVE-förarassistans, inbyggt EASY LINK-multimediasystem, MULTI-SENSE-inställningar med mera. 

EASY LINK – MEGANE-system

Gör färden mer livfull med EASY LINK

Är du redo för en uppkopplad upplevelse som inte liknar något annat? Med EASY LINK-multimediasystemet, som är kompatibelt med Android Auto™ och Apple CarPlay™, kommer du enkelt åt appar och uppkopplade tjänster från den centralt placerade 9,3-tumsskärmen i nya Megane.

MULTI-SENSE – MEGANE

Anpassa körupplevelsen med MULTI-SENSE

Motorljud och följsamhet, styrning, bakgrundsbelysning och inställbar förarskärm … Med MULTI-SENSE kan du välja mellan fyra olika lägen (MySense, Eco, Comfort och Sport) och anpassa färden efter humöret och dina behov.

MEGANE sedan exteriörprofil

Dra nytta av Renault EASY DRIVE-körassistans

Känn dig trygg när du reser! Motorvägs- och trafikassistans, adaptiv farthållning med Stop & Go, aktivt nödbromssystem (AEBS) som upptäcker cyklister- och fotgängare … Våra banbrytande förarassistanssystem ökar säkerheten och gör körningen superenkel.  

hybrid

E-Tech plug-in hybrid

Upplev sällan skådad körglädje, med eldriftens alla fördelar i kombination med mångsidigheten hos hybrider, tack vare den laddningsbara E-Tech hybriddrivlinan.

  • MEGANE E-TECH – laddningsbar hybridsedan

Nya Megane sätter mångsidigheten i centrum med laddningsbar E-Tech-hybridteknik som kombinerar en 1,6-liters bensinmotor med två elmotorer. Vid vardagskörning utnyttjar du den elektriska starten till max och får en tyst, komfortabel körning med oslagbar responsivitet (upp till 65 km (1) helt på eldrift i stadstrafik). Går du i semestertankar? Känn dig trygg på resan och slipp bekymra dig om räckvidden på långfärder (räckvidd på upp till 50 km (2) i blandat läge). Nya Megane E-Tech hybrid plug-in kommer att lanseras under 2021.  

mer om E-TECH Plug-in hybrid

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): det här nya protokollet ger resultat som närmare återspeglar den faktiska vardagliga användningen än de som uppnås med NEDC-protokollet.

(1) vid en WLTP-stadscykel (väntar på slutligt godkännande)

(2) vid en blandad WLTP-cykel (väntar på slutligt godkännande)

versioner

Välj den version av nya Megane som passar dig bäst

Zen

Zen

rek.pris 353 900 kr *
MEGANE Zen E-TECH Plug-in hybrid 160
*ordinarie pris
Trophy

Trophy

rek.pris 427 900 kr *
MEGANE R.S. Trophy TCe 300 EDC
*ordinarie pris
RSL

RSL

rek.pris 282 000 kr *
MEGANE R.S. Line TCe 140 GPF
*ordinarie pris
Intens

Intens

rek.pris 366 900 kr *
MEGANE Intens E-TECH Plug-in hybrid 160
*ordinarie pris

version

Nya Megane R.S. Line

Nya Megane R.S. Line har sportiga element och framhäver sin unika stil.

  • MEGANE R.S. Line sedan exteriör

Inspiration från sporten

Nya MEGANE R.S. Lines exteriör drar blickarna åt sig med sina sensuella linjer, F1-spoiler som utmärker R.S.-serien, bakre stötfångare med kromat avgasrör samt 17- och 18-tums specialfälgar. På insidan är det lätt att falla för designen med kolfiberinlägg och framträdande dekorsömmar, läderklädd ratt präglad med den dubbla R.S.-diamanten, aluminiumsportpedaler och Alcantara®-säten med inbyggda nackstöd.

upptäck versionen

Nya Megane Sport Tourer

Design, utrustning, teknik, drivlinor … Nya Megane Sport Tourer bygger vidare på kombiversionen av MEGANE och tillför en ny dimension till dina resor.

  • MEGANE Sport Tourers exteriör

Den eleganta och modulära kombin

Med sina muskulösa skuldror, läckra former, rekordstora lastlängd, rymliga och modulerbara bagageutrymme samt många förvaringsutrymmen utmärker sig nya Megane Sport Tourer som en kombi som kombinerar både elegans och mångsidighet.

 

Planerar du en snabb vända till stan eller en längre semesterfärd? Med E-TECH PLUG-IN HYBRID-drivlinan erbjuder Megane Sport Tourer följsamheten och komforten hos körning på el (räckvidd på upp till 65 km* med ren eldrift) och mångsidigheten hos en hybrid, utan att kompromissa med räckvidden. Luta dig tillbaka och njut av körningen!

 

* Vid WLTP-stadscykel.
 

upptäck versionen

Hitta din återförsäljare

eller
miniDealocMap

Megane i detalj

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 4,6 – 6,1 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 121 – 139 gram/km.

Upptäck även

MEGANE SPORT TOURER
MEGANE SPORT TOURER
rek.pris 261 900 kr *
MEGANE SPORT TOURER Zen TCe 140 GPF
*ordinarie pris
MEGANE R.S.
MEGANE R.S.
rek.pris 427 900 kr *
MEGANE R.S. R.S. Trophy TCe 300 EDC
*ordinarie pris

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer