Upptäck alla Renaults nyheter och unika koncept, presenterade på denna 89:e upplagan av Paris Motor Show.

Renault på bilmässan i Paris 2022

Från 17 till 23 oktober. Ta plats i en av de 12 bilarna i E-Tech-serien, inklusive den helt nya Renault Austral SUV E-Tech full hybrid. Upptäck de senaste fem konceptbils-projekten, interagera med den framtida Renault-avataren ... eller ta en liten rundtur i The Originals-butiken.

R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric

Skapad för tävlingar och mer specifikt för drift, med sina 380 hk och 700 Nm i omedelbart vridmoment.

 

 

 

läs mer

4ever Trophy E-Tech 100% electric Concept

4ever Trophy E-Tech 100% electric Concept, som banar väg för den framtida Renault 4 planerad till 2025, är ett fritidsfordon designad för att utforska världen och slutet av gatan.läs mer

R5 E-Tech 100% electric Prototype

Alla R5:s element finns där, såsom proportioner, karaktär, körglädjen, förstärkt av en modern design, betydande teknisk modernitet och en 100% elektrisk drivlina.

läs mer

Reno

Kom och upptäck reno, Renaults officiella avatar

Renault presenterar sin avatar som heter… reno!

Ett förkroppsligande av inbyggd intelligens och uppkopplad teknik, som kommer att följa med dig i Renaults framtida fordon.

 

En interaktiv upplevelse väntar dig på bilmässan. Du hittar snart reno i en dedikerad app.

 

 

se video

Jag är i din mobil

Jag längtar efter att få träffa dig snart i min nya, speciella iOS- och Android-app. Jag kommer att ge dig tillgång till exklusivt innehåll och förmåner och mycket mer... Är du nyfiken? Registrera dig för att ladda ner min app så snart den släpps.

och snart vid din sida

Du kommer att kunna säga "hej reno" i din framtida Renault-bil och jag kommer att dyka upp omedelbart. Jag kommer att vara din co-pilot ombord som hanterar anpassningen av ditt fordons. Du har inget att oroa dig för och kan koncentrera dig på det som är viktigt - din körglädje.

openR link med Google inbyggt

openR link återuppfinner uppkopplad körning, precis lika snabbt som en smartphone. Med ett 12-tums intuitivt gränssnitt och Googles inbyggda funktioner tänjer den på gränserna för multimediasystem.

RENAULT E-TECH RANGE