image

Renault TREZOR Concept

Välkommen till en spännande framtid! Renault TREZOR Concept är en tvåsitsig eldriven coupé som inleder en ny cykel med konceptbilar och utforskar design och teknik för framtida modeller. Denna eldrivna GT ger uttryck för vår vision om framtida mobilitet och vår passion för bilar med sin inbjudande stil och sina tjänster som höjer körglädjen.

 • Renault TREZOR Concept ute på vägarna
 • Renault TREZOR Concept sedd från sidan
 • Renault TREZOR Concepts framparti
 • Renault TREZOR Concepts tak
 • Renault TREZOR Concepts utvändiga design
 • Renault TREZOR Concepts fälgar
 • Renault TREZOR Concept sedd bakifrån

Renault TREZOR Concept

Utvändig design, Renaultstilen

Renault TREZOR Concept ingår i Renaults förnyelse av hela modellprogrammet: enkla, sensuella och inbjudande linjer, ett utmärkande framparti och en C-formad ljussignatur. Renault TREZOR Concept visar upp varumärkets designmognad efter att dessa stildrag introducerats med Renault DEZIR Concept och förkroppsligats av Nya Renault CLIO.

Renault TREZOR Concepts framparti

En design som hämtat inspiration från klassiska sportbilsdrag

På motorhuven har Renault TREZOR Concept ett bikakeformat luftintag som påminner om bakpartiets karosstruktur. På förarsidan har tanklocket ersatts av en analog mätare som visar laddningsnivån. Baktill har den fiberoptiska ljussignaturen fått ett rött laserljus.

Renault TREZOR Concept i panoramavy

Renault TREZOR Concept

Invändig design: autentisk och modern

Renault Renault TREZOR Concepts invändiga designen är sensuell och inbjudande med sin dominerande röda färg. Den sätter körglädjen i centrum med högkvalitativa material som trä och läder. Genom att kombinera hantverk och teknik ger förarutrymmet en föraning om ännu mer eleganta, stilfulla och uppkopplade interiörer i våra framtida modeller.

Renault TREZOR Concepts åtkomst

Unik design väntar när du kliver in

Renault TREZOR Concept är en vink till klassiska racerbilar och den bjuder in dig till sitt välkomnande passagerarutrymme. Bildörrarnas sportiga och sensuella utseende framhävs av det röda lädret som täcker den övre stolpen. Nackstöden flyttas bakåt automatiskt som en inbjudande gest.

Renault TREZOR Concepts interiör

Den perfekta symbiosen mellan trä, läder och teknik

Överraskning! Renault TREZOR Concepts röda instrumentpanel i trä har ett bagageutrymme. Dessutom finns det skräddarsydda förvaringsutrymmen som hålls på plats av läderremmar bredvid de mörkröda, släta lädersätena. Instrumentpanelens eleganta linjer framhäver en högteknologisk interiör med en stor pekskärm. Den rektangulära ratten har också pekskärmar istället för traditionella reglage.

Erbjudanden

Vill du gå från koncept till verklighet?

Renaults utbud av konceptbilar

Upptäck

Upptäck vårt utbud av konceptbilar

Visa utbudet
Renaults teknik

Upptäck

Morgondagens teknik

Besök Easy Life
 • SubPrefooter Icon

  5 års garanti på personbilarvi garanterar ett tryggt bilköp

 • SubPrefooter Icon

  Prova modellensom du vill ha

 • SubPrefooter Icon

  Kör med självförtroendemed Renault-garantier

 • SubPrefooter Icon

  Gör livet enklaremed MY Renault