image

Renault KWID Concept

Vår konceptbil Renault KWID är resultatet av samarbetet mellan våra team världen runt. Den är uttänkt och utformad för unga kunder på nya marknader som Indien och Brasilien.

KWID Concept – framparti
KWID Concept – framparti
KWID Concept – bakparti
KWID Concept – bakparti från höger
KWID Concept

KWID Concept

Robust och kul design

Vänlig, robust och teknisk – Renault KWID Concept kommer att stimulera din fantasi varje gång.

KWID Concept – höger sida
  • KWID Concept – bakparti från vänster

En drönare till hjälp

Vi har utformat och skapat den ”flygande kompanjonen”, det första instrumentet i sitt slag inom bilbranschen, för att göra körningen både säkrare och roligare. Uppstigandes ur den bakre delen av taket

KWID Concept

En högteknologisk konceptbil

Renault KWID Concept har inte bara en kul och fantasifull design, utan sticker även ut från mängden med sin tekniskt avancerade utrustning.

KWID Concept – vänster sida

Det är en urban crossover som gör stort intryck

Vid utformningen av Renault KWID Concept har våra designteam använt sig av konsten att kombinera kontraster. En kul stil och ett vänligt ansikte kontrasteras av ett robust utseende, som förstärks av den bestämda frontgrillen och de kantiga hjulhusen. Även om Renault KWID Concept använder tvåhjulsdrift, har den inga problem med att ge intryck av en terrängbil.

KWID Concept – interiör

En unik interiör

De tre framsätena i Renault KWID Concept ser ut som de svävar ovanför en vit bas. Du får genast lust att slå dig ner när du ser de ljusa sätena med tvåfärgad klädsel av elaster. Förarsätet är placerat i mitten medan informationen visas på en inbyggd surfplatta med pekskärm där du kan manövrera bilens funktioner och fjärrstyra en drönare – din ”flygande kompanjon”.

erbjudanden

Vill du gå från koncept till verklighet?

Renaults utbud av konceptbilar

Upptäck

Upptäck vårt utbud av konceptbilar

visa utbudet
Technolab

Upptäck

Morgondagens teknik

Besök Easy Life

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer