Renault KANGOO Z.E. Concept

Den urbana och eldrivna uppvisningsbilen KANGOO Z.E. Concept banar vägen för en ny KANGOO-familj som lanseras år 2020. Konceptet representerar visionen om en underhålls- och reparationsverkstad på hjul som hänger med i utvecklingen inom arbetsmetoder och mobilitet.

 • KANGOO Z.E. Concept
 • KANGOO Z.E. Concept

KANGOO Z.E CONCEPT

Teknologisk design med genomarbetad estetik

En helt ny ljussignatur

Bakom en glasad grill som är helt genomskinlig huserar KANGOO Z.E. Concept en helt ny ljussignatur. Den utmärks av en linje som knyter de två C-formade projektorstrålkastarna till Renaults identitet genom att omsluta den centrala logotypen längs vägen. Ljussignaturen ger en försmak av den nya visuella identiteten för Renaults elbilar.


Dessutom är KANGOO Z.E. Concepts kaross inringad på sidorna och baktill av en upplyst list som symboliserar den teknologiska aspekten av framtidens elbilar från Renault. Den här upplysta linjen utgår från den bakre logotypen, understryker skenorna på skjutdörrarna och integreras med de planmonterade dörrhandtagen.

KANGOO Z.E. Concept
KANGOO Z.E. Concept

När alla detaljer är uttänkta ur både en högteknologisk och futuristisk synvinkel...

KANGOO Z.E. Concept, vars utseende har inspirerats av elektronik, har en in i minsta detalj modern design. Detta kan ses i de olika elementens släta finish: karossens nederdel, fönster, projektorer, dörrinsatser, grill och så vidare.

 

Den främre och bakre stötfångargrillen har en utformning som känns igen från ventilationsöppningarna på elektronikprylar.

Vill du gå från koncept till verklighet?

Renaults yrkesbilar

Upptäck

Vårt utbud av transportbilar

Våra yrkesbilar
KANGOO Z.E:s exteriör

Kör eldrivet

Renault KANGOO Z.E.

Upptäck den
 • SubPrefooter Icon

  5 års garanti på personbilarvi garanterar ett tryggt bilköp

 • SubPrefooter Icon

  Prova modellensom du vill ha

 • SubPrefooter Icon

  Kör med självförtroendemed Renault-garantier

 • SubPrefooter Icon

  Gör livet enklaremed MY Renault