image

Renault EZ-ULTIMO Concept

EZ-ULTIMO Concept gör Renaults trilogi med konceptbilar för framtiden för delad mobilitet komplett. Efter EZ-GO för urban mobilitet i vardagen och EZ-PRO för sista transportsträckan fulländar Renault sin vision med EZ-ULTIMO Concept, en helt ny mobilitetslösning som erbjuder en unik men överkomlig premiumupplevelse.

 • EZ-ULTIMO – bakparti
 • EZ-ULTIMO – framparti
 • EZ-ULTIMO – vänster sida
 • EZ-ULTIMO – vänster sida
 • EZ-ULTIMO – höger sida
 • EZ-ULTIMO – vänster sida
 • EZ-ULTIMO – interiörens högra sida
 • EZ-ULTIMO – interiör
 • EZ-ULTIMO – interiör
 • EZ-ULTIMO – höger sida

EZ-ULTIMO Concept

En helt ny vision av delad mobilitet

En premiumupplevelse som alla kan få åtkomst till, som lever upp till Renaults märkesfilosofi.

EZ-ULTIMO – sedd ovanifrån

Återuppfinner robotfordonet

EZ-ULTIMO Concept (uttalas ”EASY ULTIMO”) är ett förarlöst, uppkopplat och 100 % eldrivet robotfordon. Här utlovas en helt ny mobilitetsupplevelse i lyxig premiumklass: för att ta sig till en restaurang, en transfer från flygplatsen till hotellet, ett turistbesök eller en exklusiv shoppingresa. Och det oavsett om du är företags- eller privatkund – EZ-ULTIMO riktar sig till alla användare och utgör sinnebilden för en privat och intim resa.


EZ-ULTIMO Concept erbjuder passagerarna (upp till tre personer) en miljö där de kan se sig omkring i staden, medan de själva inte är synliga för omvärlden. Inne i fordonet känner de sig genast som hemma och kan blicka ut mot himlen genom panoramaglastaket eller fönstret.

EZ-ULTIMO – framparti

EZ-ULTIMO Concept

En konceptbil som nyskapar robotfordonet ur en emotionell vinkel

För att fira 120 år av Renault ger EZ-ULTIMO Concept verkligen uttryck för dess sanna essens, dess franska design och Easy Life-principer.

EZ-ULTIMO – interiör

En lyxig och emotionell design

Den eleganta och ombonade kupén är rymlig och sofistikerad, och erbjuder en helt nya vision av delad mobilitet i premiumklass. Den utdragna och statyliknande profilen, den tvåfärgade karossen och höjden på 1,35 m innebär att den passar in perfekt i stan.


Interiörens layout är som ett mobilt vardagsrum, modernt och åtkomligt för alla, med ett inbjudande och bekvämt utrymme som är helt privat. Den lyxiga interiören pryds av fina material som trä, marmor och läder, i en snygg neoretrostil som är en hyllning till 120 år av Renault.

EZ-ULTIMO – interiör

Exklusiva tjänster

Den flärdfulla upplevelsen med EZ-ULTIMO Concept handlar inte bara om resan när du väl har slagit dig ned. Den börjar när du gör din bokning, med ett exklusivt gränssnitt och conciergetjänster. Närmandet av fordonet och det uppmärksamma välkomnandet av passagerarna bidrar också till att göra den här tjänsten verkligt unik.


Väl inne i EZ-ULTIMO Concept erbjuds passagerarna tjänster och tekniska lösningar värdiga en premiumupplevelse. För att inte resan ska bli långtråkig erbjuds de exklusivt och anpassat innehåll via en surfplatta. Varje resa blir ett tillfälle att få uppleva något nytt.

ERBJUDANDEN

Vill du gå från koncept till verklighet?

EZ-GO – sedd ovanifrån

Upptäck

Framtiden för delad mobilitet

EZ-GO Concept
EZ-PRO – höger och vänster sida

Upptäck

Framtiden för leveranser i stan

EZ-PRO Concept
 • SubPrefooter Icon

  5 års garanti på personbilarvi garanterar ett tryggt bilköp

 • SubPrefooter Icon

  Prova modellensom du vill ha

 • SubPrefooter Icon

  Kör med självförtroendemed Renault-garantier

 • SubPrefooter Icon

  Gör livet enklaremed MY Renault