image

Renault EZ-PRO Concept

Efter att ha presenterat vår vision om framtiden för delad mobilitet med EZ-GO kan du nu upptäcka framtiden för leveranser i stan med EZ-PRO Concept. Förarlös, modulär, uppkopplad och 100 % eldriven. Den här konceptbilen tar vid efter EZ-GO genom att ta oss till framtiden för sista transportsträckan för alla branscher.

 • EZ-PRO – vänster sida
 • EZ-PRO – höger sida
 • EZ-PRO – vänster sida
 • EZ-PRO – fram- och bakparti
 • EZ-PRO – höger sida
 • EZ-PRO – interiör
 • EZ-PRO – höger sida
 • EZ-PRO – sedd ovanifrån
 • EZ-PRO – höger sida
 • EZ-PRO – framparti

EZ-PRO Concept

Robotfordonet som omdefinierar leveranser i stan

EZ-PRO Concept förkroppsligar en ny form av delad, uppkopplad, förarlös mobilitet som möter morgondagens leveransutmaningar i stadskärnan.

 

Alt Image C28v0

Ett steg in i framtidens budlösningar

EZ-PRO Concept är konstruerad på samma plattform som EZ-GO och är avsedd för transport och leverans av paket och tjänster i stan.

 

EZ-PRO Concept används av en eller flera budspecialister och är ett idealiskt verktyg för att klara de omedelbara behoven för företag eller privatkunder. Den levererar varor till den plats som har angetts av kunden, på ett säkert sätt, till exempel till förvaringsskåp som öppnas med en mobilapp.

 

EZ-PRO Concept är naturligt integrerad i den urbana miljön och kan bidra till att ge trafiken bättre flyt. Den har en positiv inverkan på stadslivet då den representerar en ny rörlighet som är respektfylld och tyst, utan att förorena.

EZ-PRO – bakparti

EZ-PRO Concept

En konceptbil som utgår från företagares behov

Upptäck alla möjligheter med den här konceptbilen som är helt utformad för företagare.

EZ-ULTIMO – vänster sida

En design som ser till människors behov

I linje med Renaults Easy Life-DNA är EZ-PRO Concept en delad, uppkopplad, förarlös plattform som består av två element kallade poddar. I ledarpodden finns en concierge som övervakar leveransen, medan efterföljande podd eller poddar åker i ”plutonläge” eller oberoende av varandra fram till leveransstället.

 

I likhet med EZ-GO-konceptbilen underlättar en stor öppning fram och ett utfällbart fotsteg åtkomsten för företagsanvändare.

 

Den praktiska och funktionella plattformen har även sidodörrar som öppnas uppåt, med ett skjutbart fotsteg som automatiskt fälls ned på marken för att underlätta åtkomsten till lastutrymmet.

EZ-PRO – interiör

Utformad för att uppfylla behoven för en concierge

Förarplatsen och ledarpodden utgör conciergens arbetsplats. Designen baseras på principer som kombinerar enkelhet, ergonomi och effektivitet. Allting som är överflödigt har rensats bort från utrymmet så att endast det nödvändiga finns kvar.

 

Plattformen, som är utformad för att kombinera komfort och bekvämlighet, är utrustad med förarlösa funktioner som möjliggör för conciergen att organisera leveranser eller fokusera på andra värdeskapande uppgifter. Om så önskas kan den anpassningsbara förarplatsen användas som ett mobilt kontor när den är vänd åt sidan eller riktas framåt för att övervaka körningen vid behov.

ERBJUDANDEN

Vill du gå från koncept till verklighet?

Renaults konceptbilar

Upptäck

Upptäck vårt utbud av konceptbilar

Visa utbudet
EZ-GO – sedd ovanifrån

Upptäck

Framtiden för urban mobilitet

EZ-GO Concept
 • SubPrefooter Icon

  5 års garanti på personbilarvi garanterar ett tryggt bilköp

 • SubPrefooter Icon

  Prova modellensom du vill ha

 • SubPrefooter Icon

  Kör med självförtroendemed Renault-garantier

 • SubPrefooter Icon

  Gör livet enklaremed MY Renault