image

Renault EZ-GO Concept

Vi avslöjar nu vår vision för framtidens delade mobilitet med EZ-GO Concept: den här autonoma, eldrivna och uppkopplade uppföljaren till SYMBIOZ är den första inkarnationen av vår vision för framtidens personliga mobilitet.

 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concepts interiör
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept
 • EZ-GO Concept

EZ-GO Concept

Robotfordonet som förändrar förhållandet mellan tid och rymd.

I stadstrafik är EZ-GO Concept det första fordonet med elmotor som erbjuder självkörande, uppkopplad och delad mobilitet utan ratt och förare.

EZ-GO CONCEPT

Del av en stad i rörelse

EZ-GO Concept är ett ”robotfordon”: både ett fordon och en tjänst, och en del av det urbana ekosystemet. Den påverkar stadslivet positivt genom att tillhandahålla en mobilitetslösning som tar hänsyn till den urbana miljön. 

 

När det här självkörande fordonet används i kollektivtrafiken ställs det i främsta ledet för en ny urban livsstil. EZ-GO Concept underlättar i vardagen och bjuder passagerarna på en genuint uppkopplad och kundanpassad upplevelse.

 

Med frontdörrar, begränsad hastighet och självkörningssystem sätter EZ-GO Concept passagerarnas säkerhet i främsta ledet. AD-ljussignaturen, meddelanden som rullar på belysta skärmar och ljuden som bilen avger garanterar säkerheten för fotgängare i närheten. 

EZ-GO CONCEPT

EZ-GO Concept

Mobilitet på begäran för alla

Självkörande, eldriven och uppkopplad – låt de många funktionerna guida dig.

EZ-GO CONCEPT

Delad förarplats utan förare

EZ-GO Concept gör verklighet av Renaults ”Easy Life”-identitet genom att underlätta resandet i urban miljö.

 

Renault har med innovativ design försett EZ-GO Concept med en ombonad känsla och omdefinierat begreppet robotfordon till något helt annat än ett kubformat transportmedel som de flesta kanske föreställer sig. 

 

Generationsöverskridande EZ-GO Concept är framför allt en mobilitetslösning för alla och som uppfyller många olika behov.

 

EZ-GO Concept har utrustats med frontdörrar som underlättar instigning och gör det möjligt för sex passagerare att kliva in upprätta. Instigningen underlättas även för personer med nedsatt rörlighet eller som är rullstolsburna med hjälp av en specialinstallation eller ramp som fästs på EZ-GO Concept-plattformen. EZ-GO Concept kan anpassas både för privat bruk eller i affärsverksamhet efter kundens behov och för att möta morgondagens utmaningar i stadstrafiken. 

EZ-GO CONCEPT

Kundanpassad och uppkopplad

Boka en plats och njut av en unik upplevelse. EZ-GO Concept är full med innovationer som passagerarna uppskattar.

 

Som uppkopplat fordon erbjuder det äkta interaktion med sina funktioner: förstärkt verklighet på din smartphone, Wi-Fi ombord... EZ-GO Concept blir din personliga assistent som kopplar upp dig mot den smarta staden och förser dig med information om turistattraktioner och nöjen eller om aktiviteter i närheten.

 

Börja använda EZ-GO Concept och skapa en egen värld med de olika atmosfärerna och anpassningsverktygen för interiören och exteriören.

Erbjudanden

Vill du gå från koncept till verklighet?

EZ-GO CONCEPT

Upptäck

Upptäck vårt utbud av konceptbilar

Alla våra konceptbilar
Z.E.-utbudet

Upptäck

Vårt Z.E.-utbud

Renault elektrifierar din vardag
 • SubPrefooter Icon

  5 års garanti på personbilarvi garanterar ett tryggt bilköp

 • SubPrefooter Icon

  Prova modellensom du vill ha

 • SubPrefooter Icon

  Kör med självförtroendemed Renault-garantier

 • SubPrefooter Icon

  Gör livet enklaremed MY Renault