image

Passion, känsla, liv: DEZIR Concept

Konceptbilen Renault DEZIR med sina varma, sensuella och eleganta kurvor är sinnebilden av vår passion för bilar. Låt dig överraskas och upplev starka känslor!

DEZIR Concept framifrån
DEZIR Concepts design
DEZIR Concept eldrift

Renault DEZIR Concept

Stimulera dina sinnen

Renault DEZIR Concept är en sportcoupé med elmotor och varm och livfull design. Den är full av rörelse med sensuella, vågformade linjer och reflekterande effekter som stimulerar dina sinnen.

DEZIR Concept
  • DEZIR Concept framifrån

Renaults nya ansikte

Luftintagets flänsar på stötfångaren skapar en randig effekt som ger Renault DEZIR:s front ett lätt och kraftfullt utseende på samma gång. Den större diamanten kontrasteras av en mörk bakgrund och ger uttryck för vår nya varumärkesidentitet.

Renault DEZIR Concept

Flyg iväg

Invändigt genomsyras Renault DEZIR Concept av en passionerad stil. Sättet som utrymmet utnyttjas på och materialvalen andas lätthet och sinnlighet.

DEZIR Concepts interiör

Ditt hjärta kommer att ta glädjeskutt när du svävar upp bland molnen

Skräddarsydda mått, vitt läder, ljus som pulserar i takt med dina hjärtslag, sensuellt röd ... I DEZIR Concept befinner du dig i sjunde himmeln. Det är en mjuk och eterisk värld där du välkomnas av ett gemensamt säte för föraren och passageraren och en upphängd instrumentpanel.

DEZIR Concept ombord

Ett effektivt människa-maskingränssnitt

På förarsidan är instrumenten precis lika effektiva som i en sportcoupé. Med sin elmotor kan den komma upp i 100 km/h på fem sekunder och 50 km/h på bara två sekunder. Den självlysande tredimensionella hastighetsmätaren förhöjer dina körupplevelser medan pekskärmen låter dig ta kontrollen över alla tekniska aspekter.

Erbjudanden

Vill du gå från koncept till verklighet?

DEZIR-konceptbilar

Upptäck

Upptäck vårt utbud av konceptbilar

Alla våra konceptbilar
Technolab

Upptäck

Morgondagens teknik

Besök Easy Life

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer