image

Renaults innovation för livet: CAPTUR Concept

Upptäck morgondagens bilstandarder. Konceptbilen Renault CAPTUR bjuder in dig till en bekväm och gemytlig värld där nöje och känslor förs samman genom innovativa tjänster.

 • CAPTUR Concept framifrån
 • CAPTUR Concept ovanifrån
 • CAPTUR Concepts säten
 • CAPTUR Concept ombord

Renault CAPTUR Concept

I startblocken

Förbered dig på prestanda. Konceptbilen CAPTUR har hämtat inspiration från utomhussportens värld. Den människoliknande och skulpterade profilen påminner om en löpare i startgroparna.

CAPTUR Concept

En muskulös bil

Renault CAPTUR Concept har ståtliga kurvor och dimensioner som ger utryck för bilens bestämda och framåtdrivande profil. Den är både lätt och kraftfull på samma gång. Den skulpterade konturen är mjuk, följsam och sensuell, utan vassa hörn eller vinklar. Den framhävs av effekter i ljuset, som i sin tur lyfts fram av karossens omväxlande matta och satinerade yta. Denna finish ger ett sammanflätat dubbelt ytskikt som framhäver de muskulösa kurvorna.

CAPTUR Concepts tak

Renault CAPTUR Concept

Funktionell och kul

Vi designade den kompakta och flexibla crossovern Renault CAPTUR Concept för att uppfylla önskemålen hos unga par som bor i stan. Den ergonomiska interiören stimulerar sinnena.

CAPTUR Concepts interiör

Strömlinjeformad och atletisk

Renault CAPTUR Concept, med sin förföriska och strömlinjeformade kupé inspirerad av sportvärlden, lockar dig till att lämna de välpreparerade underlagen. De strama och följsamma kurvorna har elektroluminescenta linor som kan jämföras med en spänd muskel.

 

Vi har utrustat alla komfortområden med elastiska linor av tekniskt fibermaterial som för tankarna till en skönt avkopplande hängmatta eller utomhusaktiviteter som bergsklättring och nöjessegling.

CAPTUR Concepts interiör

Ljust och bekvämt

Interiören i Renault CAPTUR Concept förändrar hela SUV- och crossover-klassen i grunden. Vi har gjort en nytolkning genom att introducera lätthet och nöje, och har dessutom tagit ett innovativt grepp när det gäller flexibilitet för att göra bilen funktionell.

 

Dags att åka till stranden? Stoppa undan dina funboards med de korsade elastiska remmarna där bak eller ge dig av tillsammans med ett par vänner. De har inte något förutbestämt syfte. Det är upp till dig att använda dem som du önskar.

Erbjudanden

Vill du gå från koncept till verklighet?

Utbud av konceptbilar

Utforska

Upptäck vårt utbud av konceptbilar

Alla våra konceptbilar
Technolab

Upptäck

Morgondagens teknik

Besök Easy Life
 • SubPrefooter Icon

  5 års garanti på personbilarvi garanterar ett tryggt bilköp

 • SubPrefooter Icon

  Prova modellensom du vill ha

 • SubPrefooter Icon

  Kör med självförtroendemed Renault-garantier

 • SubPrefooter Icon

  Gör livet enklaremed MY Renault