image

Renault presenterar ALASKAN Concept

Vi är Europas ledande transportbilstillverkare sedan 20 år tillbaka och har en stark närvaro i Sydamerika och Afrika. Och nu har vi bestämt oss för att lägga i en högre växel. Målet är att bli en världsledande aktör med vår så kallade show truck* Renault ALASKAN.

 • ALASKAN Concept framifrån
 • ALASKAN Concepts exteriör
 • ALASKAN Concept framifrån
 • ALASKAN Concepts exteriör
 • ALASKAN Concept bakifrån
 • ALASKAN Concepts profil
 • ALASKAN Concept framifrån

Renault ALASKAN Concept

En robust, atletisk och modern design

Eleganta och samtidigt robusta ALASKAN Concept förenar vår varumärkesidentitet med den konventionella estetiken på pickupmarknaden. Fall för den förföriska designen.

ALASKAN Concepts framparti

En imponerande show truck

Med sina imponerande dimensioner utstrålar Renault ALASKAN Concept styrka och kraft. Muskulösa och skulpterade sidor, bestämda hjulhus, utmärkande 21-tums lättmetallfälgar ... Vi har tänkt stort för att placera Renault ALASKAN Concept i en raffinerad, robust och högteknologisk värld.

ALASKAN Concept bakifrån

Renault ALASKAN Concept

Fritidsbil, arbetsbil och vardagsbil

Vi har utformat Renault ALASKAN Concept för att passa ett liv i tre världar: arbete, fritid och vardag. Förbered dig på att njuta av livet i tre dimensioner!

ALASKAN Concepts utrymme

Perfekt anpassad efter dina verksamhetsbehov

Renault ALASKAN Concept har perfekt väghållning tack vare det mycket motståndskraftiga chassit. Den väl tilltagna markfrigången ger bilen äkta körkomfort. Lastkapaciteten på över ett ton kombineras med ett imponerande lastutrymme, både i längd- och djupled.

ALASKAN Concepts utrustning

Idealisk för fritidsaktiviter

Det stora lastutrymmet med flakskydd och flaklock gör att Renault ALASKAN Concept är idealisk för långresor, äventyr och sportaktiviteter. Du får enkelt plats med mountainbikar, tält, surfbrädor och campingutrustning. Njut av bästa möjliga komfort i bilen. Den högkvalitativa tekniska utrustningen ger dig utmärkta anslutningsmöjligheter. Resan filmas med kameror inbyggda i ytterbackspeglarna så att du kan återuppleva äventyret hemma.

ALASKAN Concepts design

Den perfekta lösningen för ditt vardagsliv

ALASKAN Concept är en respekterad bil som kan anpassas efter ditt vardagsliv. Den har imponerande 21-tumsfälgar, en modern och urban stil som får pickupvärlden att häpna och ett imponerande passagerarutrymme. De sportiga och intensiva kurvorna har stora LED Pure Vision-ljus bak i borstad och polerad aluminium. De ringas in av C-formade blinkers som definierar ljussignaturen.

Erbjudanden

Vill du gå från koncept till verklighet?

Personbilar

Behöver du ombyte?

Upptäck vårt utbud

Våra personbilar
Transportbilar

Behöver du en företagsbil?

Läs mer om våra transportbilar

Våra skåpbilar och kompakta transportbilar
 • SubPrefooter Icon

  5 års garanti på personbilarvi garanterar ett tryggt bilköp

 • SubPrefooter Icon

  Prova modellensom du vill ha

 • SubPrefooter Icon

  Kör med självförtroendemed Renault-garantier

 • SubPrefooter Icon

  Gör livet enklaremed MY Renault